Sorunun sadece ufak bir kayıt hatası olduğunu defalarca söylenmesine rağmen o kısmı atlattık derken, birden kendine yeni bir açık bulmuşsun sanırım. O hatayı tek senmi gördün? Dikkatli bakınca daha çok hata var çalışma.....
Hatayı görüpte söylemeyelim mi? Forumun girişinde polyanna'nın resmi mi var arkdaşım? 1- Yaptığınız örneklemeleri kaldırmadım.. sadece konuya yeni giren üyeler şaşırıp bunları yorumlasın ve Dilara hanımın konusu baltalanmasın diye görsel yerine link olarak değiştirdim.
-----------------------------------------------------------------------
2-
https://www.grafikerler.net/logodaki-cok-yakin-benzerlik-t72281.html#post675899 Şahsıma yapmış olduğunuz ithamın cevabı burdadır. Konuyu dağıtmayalım lütfen.
----------------------------------------------------------------------
3- Ben konu sahibinin Dilara Gençyılmaz olduğunu sanıyordum.. Ancak ikinci kez düştüğünüz gafletle nerdeyse ödevi sizin yaptığınızı sanacağım!.. Ama farkındayıp ki epey yardımcı olmuşsunuz bunun sonunucunda da; avukat misali serzenişte bulunuyorsunuz... Dilara'da pek tabi siteye girebiliyor, yazı yazabiliyor, en önemlisi yaptığı hataları bile savunabiliyor.. Sizi dikkate bile almamam gerekirken (mantık olarak) hala iyi niyetimi anlamıyorsunuz!..
Yaptığınız şey bana ithamda bulunmaktan öte, konu sahibini rencide etmektir.
-------------------------------------------------------------------
4- Hataları görmezden geleceksek, neden paylaşıyoruz? sadece iki alkış ve çok güzel olmuş'u duyabilmek için mi? Hata olarak gördüğüm bıçak izi ölçülerini tekrar gözden geçirip eğer hata yoksa bunu anlatmak ve KAPAK olsun diyebilmenizi isterdim, varsa da haklısın düzeltelim demenizi.
Şahsıma, çalışmalarıma ve forum kurallarına aykırı hiçbir mesaj yazmas iseniz bu konuya tekrar cevap vermeyeceğim..