iyi gunler benim sorum bir kabartma yapmak istiyorum su sekilde anlatayım zeminle beraber kabartma yapmak istiyorum yani yol resminde yazı sanki yoldan cıkıyormus gibi umarım anlatabilmisimdir
Arkadaş sen yazıyıyazdıktan sonra layer penceresinde, TEXT olan layer`in üzerine sağı tıklayarak Blending Optionsa gir.Oradan Bevel EMboss seç.Sonra ayarları isteyine göre ayarla.Umarım soruyu doğru anlamışım.
Alıntı: attrition´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster Arkadaşlar şimdi bu resimde sol tarafda gördüyünüz align özelliyi yanılmıyorsam.Ben ama onu nedense kullanamıyorum.Layerden seçsem bile yine kullanamıyorum.Aktiv oluyorlar ama hiç bir işe yaramıyorlar yada ben kullanamıyorum.Bi göz atsanız.Bu özelliği kullanan arkadaşlar yardımçı olsalar.Önceden teşekkür ediyorum.
resmin üzerine tıklayarak büyüte bilirsiniz.
Yandaki align ikonlarinin aktif olabilmesi icin en az 3 layer tutmalisiniz
Arkadaş resimde gördüyün gibi bazılarıaktivdir.Ama hiç bir işe yaramıyorlar.Yanı kullanamıyorum.Onun üzerine vurunca nesne hareket etmelidir, ama ben yapıyorum hiç bir hareket olmuyor.
Arkadaş resimde gördüyün gibi bazılarıaktivdir.Ama hiç bir işe yaramıyorlar.Yanı kullanamıyorum.Onun üzerine vurunca nesne hareket etmelidir, ama ben yapıyorum hiç bir hareket olmuyor.
merhaba arkadaşlar photoshopta pen toolla çalışırken noktanın arkasından gelen kılavuz çizgisi her ne sebeptense artık yok dekupe yapmak çok zor oluyo ayarlarına baktım ama problemim çözülmedi bilen varsa çok teşekkür ederim..
merhaba arkadaşlar photoshopta pen toolla çalışırken noktanın arkasından gelen kılavuz çizgisi her ne sebeptense artık yok dekupe yapmak çok zor oluyo ayarlarına baktım ama problemim çözülmedi bilen varsa çok teşekkür ederim..
arkadaşlar bir sorunum var. photoshop cs2 kullanıyorum. bir menü arıyorum. effect menüsü. ama bir türlü bulamadım. acaba CS2de bu menü yokmudur? CS2 de yoksa hangi seride vardır? yardımcı olursanız sevinirim..
cs2'de yok kesin bunu biliyorum cs3'de de yok.. ama cs4, 3D konularında daha bi gelişti. cs4 olabilir belki, cs4 kullanan arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.
cs2'de yok kesin bunu biliyorum cs3'de de yok.. ama cs4, 3D konularında daha bi gelişti. cs4 olabilir belki, cs4 kullanan arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.
Arkadaşlar benim bi sorunum var.Cs4 ile ilgili program bilgisayarımda kurulu herşey tamam herşey çalışıyor ama 3D aktif değil bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin.
Arkadaşlar benim bi sorunum var.Cs4 ile ilgili program bilgisayarımda kurulu herşey tamam herşey çalışıyor ama 3D aktif değil bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin.