Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site tasarımı

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar bir site yapacagım tasarımını bu sekilde basit birşey düşündüm. çok fazla gösteriş olmamasını istedi ve tasarım sitesi zaten birçok çalışmalarını koyacak siteye. siyah ve gri olması istenildi yorumlarınızı bekliyorum..

help please :rofl:

kazimdoku.jpg

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
hımmm. web tasarımdan pek anlamam. ama güzel geldi bana. teşekkür ederim. paylaşımınız için.:rofl::rofl:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:) Canan'cım afiş gibi olmuş. Bu site flash mı olacak? Tamsayfa bir resmini görseydik daha iyi olacakmış. Yani flash olursa güzel olabilir. Menü sağ değil de solda olursa daha iyi olurdu.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim parantez denizcim menülşere tıklayınca diğer yöne dogru hareket edecek ve yeni bir sayfayı açacak :)

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Bir Siteyse bizim yorumumuza ihityacın varsa demo koyman gerek bu şekilde ben sadece bir resim görüyorum arkadaşım.Beni Madur gör ama çalışır durumda bir demo koyabilirsin yardımcı olmaya çalışırm.Kolay gelsin.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu Bir Siteyse bizim yorumumuza ihityacın varsa demo koyman gerek bu şekilde ben sadece bir resim görüyorum arkadaşım.Beni Madur gör ama çalışır durumda bir demo koyabilirsin yardımcı olmaya çalışırm.Kolay gelsin.

su anda sadece tasarımını yapıyorum zaten çok birşey yok ama kodlama bölümünde yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkürler:smile:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Site dinamik ve flash olursa(flash) hoş görünebilir...Ama böyle menüyü andırıyor bence :D
Fontlar uyumsuz olmuş ve bir web sitesi için zayıf içerikli olmuş. Üzerinde biraz daha çalışmalısınız, görsel öğelerle süsleyerek canlılık kazandırabilirsiniz.
Ama önce web mantığına uygun olmasına dikkat edin bence...:)

Üstte banner'ı andıran bir shape, ortada fotoğraf, yanda 4 ince shape den başka birşey göremiyorum ne yazık ki... :)

Emeğinize sağlık...

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Site dinamik ve flash olursa(flash) hoş görünebilir...Ama böyle menüyü andırıyor bence :D
Fontlar uyumsuz olmuş ve bir web sitesi için zayıf içerikli olmuş. Üzerinde biraz daha çalışmalısınız, görsel öğelerle süsleyerek canlılık kazandırabilirsiniz.
Ama önce web mantığına uygun olmasına dikkat edin bence...:)

Üstte banner'ı andıran bir shape, ortada fotoğraf, yanda 4 ince shape den başka birşey göremiyorum ne yazık ki... :)

Emeğinize sağlık...

çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için dikkate alıp biraz daha canlandırmaya çalışacagım :)

user123

🌱Yeni Üye🌱
güzele benziyor birde yapınca bakalım şimdi sadece resim:)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
güzele benziyor birde yapınca bakalım şimdi sadece resim:)

:) inş vaktim oldukça yapıyorum çok amatörce olacak biliyorum ama flash pek bilmiyorum yavas yavas öğrenip uygulamak için hemde kendimi geliştirmek için yapmak istedim bu tarz birşey :) teşekkür ederim yorumunuz için

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
öncelikle güzel bir düşünce olduğunu söylemek istiyorum. fakat demo olsaydı menünün animasyonunu gördükten sonra yorum yapabilirdim. eğer menü fazla yer değiştirmiyorsa solda olması bence daha mantıklı. bir de menülere biraz canlılık verirseniz daha güzel olacağınız düşünüyorum.

ayrıca menüye tıklandığında diğer sayfaya geçerken ki animasyon da önemli bir unsur tabi ki.

emeğinize sağlık.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk başta emeğinize sağlık hoş bir çalışma olmuş,
birincisi, tasarım sitesi demişsiniz bu yüzden ya çok uç noktalarda bir tasarım ya da çok sade olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası, sizinki sade olmuş ama benim görüşüm menüler solda olsun ve tıklandığında animasyon yapacaksanız eğer sağa açılsın ve yukarıyı gösteren oklar tam tersi olabilir

dddnm.jpg

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
menü çubuğunda ora bir oransızlık var bierekmi öyle yaptın yoksa gözündenmi kaçtı emeğine sağlık

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
flash programını bilmiyorum :) öğrendikçe uygulayacagım arkadasşar önerilerinizi bugün içerinde işim olmadıgı zaman uygulayacagım siteye yükleyecegim tüm yorumlarınız için çok teşekkürler ve flash konusunda bana yardım edebilecek arkadas varmı :) çok sevinirim :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
ilk başta emeğinize sağlık hoş bir çalışma olmuş,
birincisi, tasarım sitesi demişsiniz bu yüzden ya çok uç noktalarda bir tasarım ya da çok sade olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası, sizinki sade olmuş ama benim görüşüm menüler solda olsun ve tıklandığında animasyon yapacaksanız eğer sağa açılsın ve yukarıyı gösteren oklar tam tersi olabilir

dddnm.jpg

:) Ben de bunu demek istemiştim. Arkadaşımız resim koymuş. Bence de böyle daha iyi olur. :wink:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:) Ben de bunu demek istemiştim. Arkadaşımız resim koymuş. Bence de böyle daha iyi olur. :wink:

tamam döniscim yapıcam onu :rofl: ama şimdi başkka işler var elimde onları bitiretyim akşam üstü gibi vakit bulursam onun üzernde yorumlara uygun yapacagım :)