Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Konunun bu kadar büyüeceğini düşünmemiştim hiç...
Dedimya arkadaşlar ben reklamı izlemedim
Tesadüfen öğrendim ve netten bulup ekledim...
Kitaplar arşiv olabilir; evet tabiki bu sertifika hiç bir işe yaramaz ama bilenler için evinizde bulunsun canım ne zararı var :)
Ya zaten burdan öğrenip sertifika alan birisine kim iş verir kii...
Boşverin yaa sakin olun biraz :p
Sevap işleyeyim dedim; bu kadar kızılacağını bilseydim vallahi eklemezdim yaa :D

Açtığınız konuya kızmadık:) hatta iyikide açmışınız biz reklam yapan firmanın böyle insanları aldatırcasına reklam yapmasına kızıyoruz bunuda burda dile getiriyoruz her ne kadar belli başlı yerlere duyurulur bilemeyiz ama dediğim gibi konuyu açan kişiye hiçbir kızgınlığımız yok:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Açtığınız konuya kızmadık:) hatta iyikide açmışınız biz reklam yapan firmanın böyle insanları aldatırcasına reklam yapmasına kızıyoruz bunuda burda dile getiriyoruz her ne kadar belli başlı yerlere duyurulur bilemeyiz ama dediğim gibi konuyu açan kişiye hiçbir kızgınlığımız yok:)

Tamam anlaştık ozaman :)
Bayyaa konuşalım bu konuyu; reklamı görüp netten arama yapan kesin bizim siteyi önce görür zaten :giggle:
Teşekkürler herkese

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Tamam anlaştık ozaman :)
Bayyaa konuşalım bu konuyu; reklamı görüp netten arama yapan kesin bizim siteyi önce görür zaten :giggle:
Teşekkürler herkese

Kızacak bir şey yok gerçekten.. :)

Vatan gazetesi zaten okunabilecek bir gazete.. İkinci kuponu da bugünkünden keseceğim, hazır alıyorken.. :D

Bu konunun siteye üye kazandırdığına da katılıyorum, bizzat şahitim.. :giggle:

Tekrar teşekkürler..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kızacak bir şey yok gerçekten.. :)

Vatan gazetesi zaten okunabilecek bir gazete.. İkinci kuponu da bugünkünden keseceğim, hazır alıyorken.. :D

Tekrar teşekkürler..

He he hee :dance:
Rica ederim :wink:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

He he hee :dance:
Rica ederim :wink:

Bu da ispatı olsun.. Şu an dört kişi daha bakıyor pencerenin dışından.. :)

KVwmM.jpg

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben 2. kuponuda aldım bugün 2 seriyide alıcam 49 gün nasıl beklicem bilmiyorum baya baya heycan yapmış durumdayım:D

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
Selamlar. İki setin toplamı ortalama 300 - 350 liraya geliyor dışarıdan alınırsa. Açıkçası benim maddi durumum bu parayı verip bu kitapları almaya yetmez. Şöyle bir durum da var , bu verilen kitapların hepsini e-book olarak PDF formatında birçok sitede bulabilirsiniz. Ancak elinize alıp incelediğiniz gibi bir tat ve keyif alamazsınız. Ben profesyonal olmamakla photoshop ve dreamweaver ile yakından ilgileniyorum. Web tasarıma çok yakından ilgim var ve açık öğretim yazılım bölümüne gidiyorum. Yaklaşık 10 yıldırda pc tamir bakım onarım işlerindeyim. Yeni birşeyler öğrenmek her zaman güzeldir.

Oradan verdikleri sertifikaya ben bir işletme sahibi olmamama rağmen biri gelip bana " ya bak benim sertifikam var şuradan aldım " derse güler geçerim. İnsanlar güzel sanatlarda yıllarını harcıyorlar ve iş bulamıyorlar ki 2 ayda verilen kıytırık bir sertifika ile iş buunsun ve bulacağı işte zaten başarılı olacağını sanmıyorum kitaplardan ne kadar bilgi e dinilebilir ki.

Hayal gücü , birikim , üretkenlik eğitimle olur bence.

Çok gereksiz bir yazı oldu belkide ama demek istediğim , Sertifikaya gerek yok 300 lira verip o kitapları alamadığımız için 40 lira verip almak çok mantıklı. Zaten programları iyi kötü biliyoruz ( takip eden arkadaşlar için ) ama yinede elimizin altında , kitaplığımızda bulunması gereken kitaplar ( bu işle ilgilenenler için ) .

Saygısızlık yaptıysam affola. Saygılarımla Zafer LATİF.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Selamlar. İki setin toplamı ortalama 300 - 350 liraya geliyor dışarıdan alınırsa. Açıkçası benim maddi durumum bu parayı verip bu kitapları almaya yetmez. Şöyle bir durum da var , bu verilen kitapların hepsini e-book olarak PDF formatında birçok sitede bulabilirsiniz. Ancak elinize alıp incelediğiniz gibi bir tat ve keyif alamazsınız. Ben profesyonal olmamakla photoshop ve dreamweaver ile yakından ilgileniyorum. Web tasarıma çok yakından ilgim var ve açık öğretim yazılım bölümüne gidiyorum. Yaklaşık 10 yıldırda pc tamir bakım onarım işlerindeyim. Yeni birşeyler öğrenmek her zaman güzeldir.

Oradan verdikleri sertifikaya ben bir işletme sahibi olmamama rağmen biri gelip bana " ya bak benim sertifikam var şuradan aldım " derse güler geçerim. İnsanlar güzel sanatlarda yıllarını harcıyorlar ve iş bulamıyorlar ki 2 ayda verilen kıytırık bir sertifika ile iş buunsun ve bulacağı işte zaten başarılı olacağını sanmıyorum kitaplardan ne kadar bilgi e dinilebilir ki.

Hayal gücü , birikim , üretkenlik eğitimle olur bence.

Çok gereksiz bir yazı oldu belkide ama demek istediğim , Sertifikaya gerek yok 300 lira verip o kitapları alamadığımız için 40 lira verip almak çok mantıklı. Zaten programları iyi kötü biliyoruz ( takip eden arkadaşlar için ) ama yinede elimizin altında , kitaplığımızda bulunması gereken kitaplar ( bu işle ilgilenenler için ) .

Saygısızlık yaptıysam affola. Saygılarımla Zafer LATİF.

estafurullah Zafer Bey :)
Neden saygısızlık etmiş olasınız; zaten bizde sizin gibi düşünüyoruz...
Amaç evimizde arşiv olsun :)
Bende çok severimkitap karıştırmayı ve evimde bir sürü programın kitabı mevcut; takıldığım zaman hep ordan bakarım
Kitabın tadı nette yok ne yazık ki :wink:

Teşekkürler ilginiz için...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya ben bu olaya geç başladım bi kaç kupon geçti yedek kupon olayı olur kesin değil mi böylece bende eksiğim kadar alır tamamlarım inşallahh elimde patlamadan ehuahe

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ya ben bu olaya geç başladım bi kaç kupon geçti yedek kupon olayı olur kesin değil mi böylece bende eksiğim kadar alır tamamlarım inşallahh elimde patlamadan ehuahe

Ben bugün 3.kampanyanın 3.kuponunu aldım
4.kampanyada var 2.kuponu verdiler bugün
hem belki 5. kampanya başlamıştır bugün
o başlamasa bile siz alın; yedek kupon mutlaka verirler
4.kampanyanın 2.kuponunu almış olacaksınız yani :wink:
Bilmem anlatabildim mi? :)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla ilk defa bugün gazete aldım ben pek anlamadım
ama 5.kampanya............1
yazıyor sanırım dediğiniz gibi 5.kampanya başlamı ve bugün 1. günü doğru mu anladım acaba? : D

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
evet öyle doğru
hayatımda ilk kez kupon biriktiriyorum. kuponları bir yere götürüp işletiyormuşuz galiba ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valla ilk defa bugün gazete aldım ben pek anlamadım
ama 5.kampanya............1
yazıyor sanırım dediğiniz gibi 5.kampanya başlamı ve bugün 1. günü doğru mu anladım acaba? : D

evet aynen öyle :giggle: :D
İlk kuponunuz sizin :)
Kayıt zamanı gelince netten kayıt yaptıracaksınız; kuponlar bitince de dağıtılmaya başlayınca yaysattan alacaksınız bu kadar basit :giggle:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
vallahi çok sağolun g.ecglr
resmen sizin sayenizde oldu bu olaydan bir haberdim
herşey bu siteyle, bu başlıkla başladı :D

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Kupon biriktiremeyenler üzülmesin mutlak kupon biriktirip alan kişilere nete'de upload edeceklerdir alamayanlar üzülmesin yine faydalanabileceksiniz meraklanmayın derim:D

NeverSayGoodBay

Acemi Tasarımcı
kendini geliştirmek amaçlı güzel bir kaynak ama bu mesleğinde cılgını çıkartacaklar gidişat onu gösteriyor

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
evet ama ya kitaplar?
Ben cd leri değil en çok kitapları istiyorum :dance:

hımm.. Bendemi kupon biriktirsem ne yapsam sonra kitapları korsan yapıp satsam.:D Vatan'a inat indirim burda kampanyası yapmayı düşünüyorum çünkü yanıltıcı reklam yaparak gıcık etti beni:)