Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
şu reklamı bi izleyemedim ya çok merak ettim

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
resim_703641337.jpg

En üstteki kırmızı bant zeminin üstüne yazılmış beyaz yazı idi reklam sloganı ben bu sloganı entresan buldum iş arayanlara yeni bir fırsat koşuşun gazete alın ve anında sizde tasarımcı olup iş imkanı sağlayın olarak algıladığım için böyle çok tartıştık ama bilmem haksızmıyım?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
resim_703641337.jpg

En üstteki kırmızı bant zeminin üstüne yazılmış beyaz yazı idi reklam sloganı ben bu sloganı entresan buldum iş arayanlara yeni bir fırsat koşuşun gazete alın ve anında sizde tasarımcı olup iş imkanı sağlayın olarak algıladığım için böyle çok tartıştık ama bilmem haksızmıyım?

Kesnlikle haklısınız ben bunu görmemiştim :)

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne kadar güzel. İş ilanlarında voltran+transformers karışımı süper güç ve özellikler taşıyan insanları aramak basite indirgeniyor. Yurdumda 29 kupona grafiker 49'unu biriktirene grafiker+web tasarımcı sertfifikası veriliyor. Eee tabi bu tip ilanlara eleman bulamıyorlardı neyse artık kalifiye eleman yetişecek 49 kupon + 2ay ders çalışma ile bu ilanlara binlerce insan başvurabilecek.:smile:

yagmur_tanesi

🌱Yeni Üye🌱
meraba arkadaslar bugün almaya baslasam gec mi kaldım sizce resmi siteye baktım ama bulamadım nedense ilgili bir konu

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
meraba arkadaslar bugün almaya baslasam gec mi kaldım sizce resmi siteye baktım ama bulamadım nedense ilgili bir konu

Sadece 5 kampanya yaptılar şimdilik
Ama bugün 5.kampanyanın 2. kuponu var :)
Yani al sen bugün; yedek kupon kesin verirler zaten :wink:

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
yedek kupon kesin verirler olmadı eski gazete satan yerler oluyor onlarda da bulabilirsin :)

thepowerofra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sertifikada vatan gazetesi gibisinden bişey yazar çöp.. ancak medyasoft başarı belgesi olarak çıkarsa o zaman kullanılabilir. Bu arada bende 2sini alacağım.

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Hak vermemek elde değil ama ticarette her yol mübah :)

ozkanonen

🌱Yeni Üye🌱
Bende girdim bu kupon işine.Yalnız şunu tüm içtenliğimde söyleyebilirim ki beklediğimiz kitaplardan farklı birseyler gelecek.Normalde bu kitaplar 300-450 sayfa sayılarında.Ve değeri 300 lirayı buluyor.Sanmıyorum bir gazetenin bu seti vereceğini.Dilerseniz mail yoluyla firmalara ulaşın bakın konu hakkında neler söyleyecekler. :) Hadi hayırlısı..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tamamen tiraj olayıdır bu yoksa "iş arayanlara yeni fırsatı" olayı değil sanki bu gazetenin işsizler çok umurunda

yagmur_tanesi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar promosyan kaydını yatınız mı vatan gazetesının resmı sıtesıne gırdım ama kayıt yapılacak urunlerın arasında yer almıyordu

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar promosyan kaydını yatınız mı vatan gazetesının resmı sıtesıne gırdım ama kayıt yapılacak urunlerın arasında yer almıyordu

Evet bende denedim ama heniz açılmadığı için olmuyor
Kayıt zamanı kuponun yanında duyururlarr zaten; sırayla yapılıyor
Hangi kampanyayı biriktiriyorsanız sırayla yapılacak ve dağıtımda sırayla olacak
Zamanı gelince gazetede açıklama olur zaten
Ama tabii ara ara nete girip bakmakta fayda var :giggle:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
hemen gittim bir gazete aldım ve kuponu kesip zarfın içine koyup saklamaya başladık :)
teşekkürler bu güzel paylaşım için :D

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
kupon kayıtları gazete'de yayınlanan sözleşme ile yapılacakmış. kuponların yanında sözleşeme mevcut ancak web ve grafik tasarım setinin sözleşmesi daha yayınlanmadı. yayınlandığında sözleşme ve ilk 3 kupon ile birlikte bir yaysat bayisine gidilip kayıt yaptırılacakmış.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ya arkadaşlar ben bu gazete alıp hergün kupon kesme işinden çok sıkıldım internetten baktım abonelikle ilgili bi arama yaptım bulamadım varmı bilgisi olan en azından kapıma gelsin:(