Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hımm.. Bendemi kupon biriktirsem ne yapsam sonra kitapları korsan yapıp satsam. Vatan'a inat indirim burda kampanyası yapmayı düşünüyorum çünkü yanıltıcı reklam yaparak gıcık etti beni
En üstteki kırmızı bant zeminin üstüne yazılmış beyaz yazı idi reklam sloganı ben bu sloganı entresan buldum iş arayanlara yeni bir fırsat koşuşun gazete alın ve anında sizde tasarımcı olup iş imkanı sağlayın olarak algıladığım için böyle çok tartıştık ama bilmem haksızmıyım?
En üstteki kırmızı bant zeminin üstüne yazılmış beyaz yazı idi reklam sloganı ben bu sloganı entresan buldum iş arayanlara yeni bir fırsat koşuşun gazete alın ve anında sizde tasarımcı olup iş imkanı sağlayın olarak algıladığım için böyle çok tartıştık ama bilmem haksızmıyım?
Ne kadar güzel. İş ilanlarında voltran+transformers karışımı süper güç ve özellikler taşıyan insanları aramak basite indirgeniyor. Yurdumda 29 kupona grafiker 49'unu biriktirene grafiker+web tasarımcı sertfifikası veriliyor. Eee tabi bu tip ilanlara eleman bulamıyorlardı neyse artık kalifiye eleman yetişecek 49 kupon + 2ay ders çalışma ile bu ilanlara binlerce insan başvurabilecek.:smile:
sertifikada vatan gazetesi gibisinden bişey yazar çöp.. ancak medyasoft başarı belgesi olarak çıkarsa o zaman kullanılabilir. Bu arada bende 2sini alacağım.
Bende girdim bu kupon işine.Yalnız şunu tüm içtenliğimde söyleyebilirim ki beklediğimiz kitaplardan farklı birseyler gelecek.Normalde bu kitaplar 300-450 sayfa sayılarında.Ve değeri 300 lirayı buluyor.Sanmıyorum bir gazetenin bu seti vereceğini.Dilerseniz mail yoluyla firmalara ulaşın bakın konu hakkında neler söyleyecekler. Hadi hayırlısı..
Evet bende denedim ama heniz açılmadığı için olmuyor Kayıt zamanı kuponun yanında duyururlarr zaten; sırayla yapılıyor Hangi kampanyayı biriktiriyorsanız sırayla yapılacak ve dağıtımda sırayla olacak Zamanı gelince gazetede açıklama olur zaten Ama tabii ara ara nete girip bakmakta fayda var
kupon kayıtları gazete'de yayınlanan sözleşme ile yapılacakmış. kuponların yanında sözleşeme mevcut ancak web ve grafik tasarım setinin sözleşmesi daha yayınlanmadı. yayınlandığında sözleşme ve ilk 3 kupon ile birlikte bir yaysat bayisine gidilip kayıt yaptırılacakmış.
ya arkadaşlar ben bu gazete alıp hergün kupon kesme işinden çok sıkıldım internetten baktım abonelikle ilgili bi arama yaptım bulamadım varmı bilgisi olan en azından kapıma gelsin