sakızlı
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son halinde çok başarılı gözüküyor eline sağlık...
ben 3D max mi yoksa cinema 4D hangisi öğreneceğimi kararsız kaldım Mac kullanıyorum ama 3D max daha popüler o yüzden kararsız kaldım yine sizce hangisi program olsun?
merhabalar...bence en fazla kaynak 3d max programının olduğu için max ı tercih etmeni tavsiye ederim.istediğin hertürlü yardım ve desteği her an bulabileceğin bir program.bence böyle olması önemli.neticede hepsi aynı işi görmek için hazırlanmış programlar.
birde cinema 4d kullanan bazı kişilerin yakınmalarını gördüm internette...lokal eksen diye bir olay yokmuş.yani uzay ekseninde çalışabiliyormuşsun ama objenin kendi ekseninde çalışılmıyormuş.eğer böyleyse ,yani bu yakınan kişiler programın yabancısı değil ise bu eksiklik gerçekten büyük sıkıntı yaratır. slmlar...
mss arkadaşım sende hata olarak bir tek raytrace atadığın malzeme vray tarafından tesbit hatalı tesbit edilmiş.raytrace yi vray tanımaz.sadece o materyali vray a çevirebilirsin.diğerlerini çevirmek için acele etme..tabii ki vray la render alacaksan kendi canından, kendi kanından materyallerle daha iyi çalışır.ama bu demek değil ki default materyaller ile çok kötü çıkar.sadece materyal atanmamış olmasın.hiçbir materyal atamazsan renklerin birbirine karışma sorunu ortaya çıkar.slmlar
Son düzenleme: