Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınıza Göre Düzenleme Yapacağım.. @ Daire

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
sakızlı seni tebrik ediyorum muhteşem bir sabır ve öğretme çabası içerisinde tane tane 1e1 arkadaşımıza öğretmişsin.mss arkadaşımızın çalışması son haliyle oldukca güzel ve ilk başdaki yapaylığından kurtulmuş ama bunların hiç biri önemli değil bu çalşma bir referans için düşünülmemeli bu senin maxi iyice kavradığın ilk çalışman olmalı snn için sakızlı mss arkadaşımıza yapdığın yardım için seni kutluyorum ikinizede hayatlarınızda başarılar diliyorum

Evet sayın "th_e_mre"..
Bende zaten sayın sakızlıya da yazdığım hemen hemen her mesajımda teşekkürlerimi, saygılarımı hep sundum..

gerçekten bana elinden gelenin en iyisini yaptı, sabırla birebir öğretti...

Çok sağolsun..
Çok değerli benim için artık sakızlı bu forumda ve her yerde..

Gerçektende sayesinde kavradım daha fazla max i..
çünkü bir şeyi nasıl yapıyorun yanında hep neden yaptıyıda anlattı..
hep destek oldu.

saygılarımla...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sana cevap yazmayı bir önceki mesajda unutmuşum.mss kardeş ..kusura bakma..gösterdiğin samimiyet için bende sana teşekkür ederim..hayırlı yolculuklar gelince görüşürüzz slmlar..

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Tekrardan Merhabalaaar...
Nihayet gelebildim sonunda..
:)
Nasılsınız Abi?
Nerede kalmıştık..

Bugün açtım çalışayım diye Max i fakat sanki menüleri değişmiş gibi geldi sanki teması değişmiş düğmelerin şekilleri falan.. bunu nasıl eski haline döndürebilirm abi?

763316adsiz.JPG

resimdeki gibi..

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
bu şekilde sağda modify penceresininde açılma şeklini görüyorsunuz.. :( niye böyle oldu?

506866adsiz.JPG

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
3D studio Max'de ki problemimi çözemedim ama çalışmama da bir yandan devam etmek zorundayım :( :(

zemin kata geçtim fakat sanki renderler arasında kalite farkı var gibi bu neden acaba?

sanki püskürtme gibi nokta nokta boyalı gibi nesnelerin etrafı falan, nesne etrafları ve duvar hatları falan diğer renderlar kadar düz keskin olmadı gibi?

yardımcı olur musunuz?

buarada ilk renderlar 1024x768 di bunlar 800x600 almışım. fakat bu kadar netlik farkı olmaması gerek sanırm?

belkide netlik farkı yok ben öyle görüyorda olabilirim..
yorumlarınızı bekliyorum..

bunlar yeni renderler, eskileride bir kaç mesaj üstte bulabilirsiniz.. karşılaştırma yaaprsanız sevinirim..

1_kopya.jpg

2_kopya.jpg

3_kopya.jpg

4_kopya.jpg

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
netlik farkı varsa yani küçük benekcikler gibi...sampler değerlerini biraz artırman min 4 max 16 gibi..gerekiyor.renderer bölümünde..birde ya tarafındaki bölümü mitchell galiba tam hatırlayamadım..oraya ayarla..kolay gelsin selamlar

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
netlik farkı varsa yani küçük benekcikler gibi...sampler değerlerini biraz artırman min 4 max 16 gibi..gerekiyor.renderer bölümünde..birde ya tarafındaki bölümü mitchell galiba tam hatırlayamadım..oraya ayarla..kolay gelsin selamlar

evet mitchell ayarlı ama o diğer samples tarafı 1/4 ve 4 olarak ayarlı onu dediğin gibi 4/16 yapayım..

çok teşekkür ederim sayın sakızlı.. gerçekten seni dört dözle bekledim kaç gündür.. sizinde benim gibi düğün işiniz varmış hayırlı olsun.. benim o işler bitti umarım sizinde bitmiştir sizi hergün forumda görmek danışmak bana Max de güven veriyor...

Hoş geldin tekrar..

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler mss.. yalnız 4 16 standart yapacağın bir ayar değil.daha düşük kurtarıyorsa düşürebilirsin.programda nerede sampler ayarı görürsen bilki render kalitesini iyileştirmek içindir.ama bir o kadarda render süresini katlar..slmlar

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
teşekkürler mss.. yalnız 4 16 standart yapacağın bir ayar değil.daha düşük kurtarıyorsa düşürebilirsin.programda nerede sampler ayarı görürsen bilki render kalitesini iyileştirmek içindir.ama bir o kadarda render süresini katlar..slmlar

anladım.. kafana göre ayarla diyorsun render süresini min, kaliteyi maksimum yapacak şekilde..

neye göre artıp azalıyorki acaba render ayarı.. karmaşık sahnelerde yüksek olması lazım sanırım değilmi? aşağısı kurtarmaz gibi?

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
986169BU-NEEE.JPG

bazen açarken böyle uyarı veriyor ne anlama geliyor bunlar ve ne yapmalıyım?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sanıyorum çalışma yaptığınız ölçeklendirme ile sistem ölçeklenmesi uyuşmuyor. Customize menüsünde units seçeneğinde cm yi seçin. İyi çalışmalar, umuyorum yardımcı olur.

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Sanıyorum çalışma yaptığınız ölçeklendirme ile sistem ölçeklenmesi uyuşmuyor. Customize menüsünde units seçeneğinde cm yi seçin. İyi çalışmalar, umuyorum yardımcı olur.

öncelikle problemime yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sayın efoja..

evet haklısınız muhakkak uyuşmazlık oldğundan diyor bu uyarıyı ama
yalnız benim asıl sormak istediğim şu :

burada seçim yapmadan geçemiyoruz ve iki seçimde de aktarmak merge yapmak yada import etmek isteidğim dosyaların ebatlarıyla oyunyor.. o yüzden oynamadn uygun şekilde atması acaba hangisine bağlı..?

umarım anlatabildim.. :/

saygılarımla...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba mss..sampler tamamen render hesaplanırken piksellerin örneklenme adedi ile ilgilidir.yani küçük değerlerde ,bir kare oluşturmak için 10 pikseli ele alıp örnekleme yapıyorsa ,,büyük değerlerde, mesala 4 pikselden bir kare oluşturuyor.dolayısı ile örnekleme sayısı arttıkça renk kalitesi ve render kalitesi artıyor.
yukarda barsettiğin uyarıya gelince...her uyarıyı problem gibi algılama.uyarı bazen bilgilendirmek amacı ile de verilebilir.buda onlardan birisi...diyelimki şu an çalıştığın sahnede cm kullanıyorsun.bu hafızadadır.başka bir dosya açtığında ve o dosyada başka bir birim sistemi ile kayıt edilmişse sana bu uyarıyı verir.mevcut olan sistemimi ,yoksa açacağın dosyanın ölçülendirme sistemini mi kullanacaksın diye..hangisini seçersen birimleri otomatik olarak çevirir.bunu yaparken boyutları ile oynama yapmaz.sadece birim değişikliği yapar.1m yerine 100 cm gibi..ona takılma tamam de geç..çalışmak istediğin birimi her an değiştirmen mümkün..slmlar.

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
merhaba mss..sampler tamamen render hesaplanırken piksellerin örneklenme adedi ile ilgilidir.yani küçük değerlerde ,bir kare oluşturmak için 10 pikseli ele alıp örnekleme yapıyorsa ,,büyük değerlerde, mesala 4 pikselden bir kare oluşturuyor.dolayısı ile örnekleme sayısı arttıkça renk kalitesi ve render kalitesi artıyor.
yukarda barsettiğin uyarıya gelince...her uyarıyı problem gibi algılama.uyarı bazen bilgilendirmek amacı ile de verilebilir.buda onlardan birisi...diyelimki şu an çalıştığın sahnede cm kullanıyorsun.bu hafızadadır.başka bir dosya açtığında ve o dosyada başka bir birim sistemi ile kayıt edilmişse sana bu uyarıyı verir.mevcut olan sistemimi ,yoksa açacağın dosyanın ölçülendirme sistemini mi kullanacaksın diye..hangisini seçersen birimleri otomatik olarak çevirir.bunu yaparken boyutları ile oynama yapmaz.sadece birim değişikliği yapar.1m yerine 100 cm gibi..ona takılma tamam de geç..çalışmak istediğin birimi her an değiştirmen mümkün..slmlar.

Sakzılı gerçekten kitap gibi açıklıyorsun.. Tebrik ederim.. çok teşekkür ederim.. çook sağol...
inan her cevabında yeni birşey öğreniyorum.. inşallah bir gün elimde bir kutu çikolata teşekküre geleceğim.. :) çok ciddiyim..

bu arada benim asıl büyük bir sorunum vardıya, hatta forumda ona başka başlık açtım.. o hala çözülmedi yapacak birşey yokmu sence?

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Sakzılı gerçekten kitap gibi açıklıyorsun.. Tebrik ederim.. çok teşekkür ederim.. çook sağol...
inan her cevabında yeni birşey öğreniyorum.. inşallah bir gün elimde bir kutu çikolata teşekküre geleceğim.. :) çok ciddiyim..

bu arada benim asıl büyük bir sorunum vardıya, hatta forumda ona başka başlık açtım.. o hala çözülmedi yapacak birşey yokmu sence?

Bu mesajıma ek olarak :

en sonunda arkadaşımın şirketi için hazırladığım katalog çizimlerim bitti..
iyisiyle kötüsüyle..

Bu benim ilk CİDDİ çizimim. Hatta Maxde çizdiğim 2. çizim.. birde askerde çizmiştim..

işte son renderlerim :

119265d2.jpg

207185d2.jpg

285914db2.jpg

Bunların genel eleştirilerini iyi ve kötü yapalım sayın sakızlı başta olmak üzere. Çünkü sayın sakızlı olmasaydı bu çalışma şuan çıkmazdı benden.. Çok emeği geçti..

Bu eleştrilere göre ben yeni çizimlerimde daha dikkatli olabilirim.. ama dediğim gibi bu benim ikinci çizimim :)

bunlarda ilk çizimlerim şansıma askerde çizmek nasip oldu.. askerden önce 1 ay çalışmıştım sadece...

BU ASKERLİK ÇİİZMLEİR ELEŞTİRİLER DIŞINDA KALSIN :)

11156_176625952629_599977629_2759531_2425730_n.jpg

11156_176627352629_599977629_2759533_3818216_n.jpg

11156_176627367629_599977629_2759536_7341041_n.jpg

Şimdi sayın sakızlı senden ve diğer arkadaşlarımızdan kim yardımcı olursa artık bana şöyle bir iyilik yapıp önderlik yapsanız?

önerim şu : bana burada en kolaydan en zora gidecek şekilde 1 referans fotoğraf yada çalışma gösterin ve bunu yap deyin, sonra ben yaptıkça beraber daha güzelleştirmek için uygun olduğumuz zamanlarda girip yorum yapın ve bende yorumlarına göre devam edeyim çalışmalarıma..
bitince yenisi..

bu çalışmalarıda koyarken şunu göz önünde bulundurabiliriz :

modelleme (kolaydan zora doğru mesela düzgün şekillerden karmaşık oval vs şekillere gibi..), kapmala vs vs...

böylece git gide geliştirebilirm ve sizde eminim gelişirsiniz..

ve inanın ben her öğrendiğim şey 3Ds Max ajandası oluşturdum ona not alıyorum..

RİCALARIMI SUNUYORUM.

saygılarımla...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba mss..beni onure ediyorsun..bunlara değecek birşeyler yapmış isem ne mutlu bana..ben bildiklerimi paylaşırken aslında bir o kdarda çekiniyorum.yanlış yönlendirebilirim diye.çünkü bu program uçsuz bucaksız bir program.tek kalemde birşey öğretmek yada öğrenmek çok zor.yani programda tecrübe kazandıkça ''sakızlı aslında bana birşey öğretmemiş'' diye düşünmen bile olasıdır.bir modellemeyi çok çeşitli yollardan başlayıp,çok değişik bir noktadan bitirebilirsin.o yüzden aynı konuda bile olsa çok değişik tutorialler izle.başlangıçta taklit et.tekniğini öğrenince kendin daha güzelini yapmayı dene..
halledemediğin sorununa gelince..ben aslında tam olarak anlayamadım.yazılar büyük çıkıyor demişsin.ama post ettiğin resimde bunu farkedemedim.sadece fark ettiğim modifiyer listesinin üzerindeki menü..yani sadece onunla mı sınırlı yoksa çalışmanı güçleştirecek başka bir durum mu var.?sadece onunla sınırlı ise zannedersem menüleri kaydırmış olmalısın.yada üst menüde sağ tıklayınca bazı seçenekler çıkar.o menüden bir seçim de yapılmış olabilir.ben de bir deneyeyim bakayım.senin ekranı yakalayabilecekmiyim.
diğer fikrine gelince ne modellemek istiyorsun.yani kendi mesleğine uygun dış cephe iç cephe gib birşey mi,yoksa iç mekanda kullanılan masa ,sandalye,yatak,perde gibi birşey mi yoksa organik bir model mi ..en kolay olanlar dolap türü fazla ovallik içermeyen daha keskin yüzeyli modellerdir.ona sen karar ver .çünkü senin tam düzeyini bilmeyince şunu yap diyemiyorum.söylediğim şey sana çok basit gelebilir yada seni aşabilir.sen şunu modellerken neleri bilmem gerekiyor dersin.ona göre araştırman gereken menü ve modifiyerleri söyleriz.bence öyle..ama yinede tekilfine sıcak bakan olursa katılabilir.aslında güzel olur.bir örnek resimi herkes yapmaya çalışsa ve hoşa giden yerleri nasıl yaptığını buradan açıklasa..herkes birbirini eğitse..ama bu tabii bir organizasyon işi..bunu birkaç sitede görmüştüm.ama adam ona kapışma demiş..kapışma diye bir ifade ne kadar sıkıcı.insanları sözde yarışa sokmuş.halbuki öyle olmamalı aynı resmi herkes yaparsa her resimden alınacak güzel şeyler vardır.birisi modeli tutturamaz ama ışığı çok güzel ayarlamıştır.diğeri ise aynı resime güzel bir model oturtturmuştur ama ışığı yakalayamamıştır.bunlar birbirini buradan tamamlayabilirler..ve herkes birbirini eğitir.kapışmadan kardeşcesine herkesin birbirine teşekkür ettiği bir ortam oluşur.

slmlar...

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
merhaba mss..beni onure ediyorsun..bunlara değecek birşeyler yapmış isem ne mutlu bana..ben bildiklerimi paylaşırken aslında bir o kdarda çekiniyorum.yanlış yönlendirebilirim diye.çünkü bu program uçsuz bucaksız bir program.tek kalemde birşey öğretmek yada öğrenmek çok zor.yani programda tecrübe kazandıkça ''sakızlı aslında bana birşey öğretmemiş'' diye düşünmen bile olasıdır.bir modellemeyi çok çeşitli yollardan başlayıp,çok değişik bir noktadan bitirebilirsin.o yüzden aynı konuda bile olsa çok değişik tutorialler izle.başlangıçta taklit et.tekniğini öğrenince kendin daha güzelini yapmayı dene..

Öncelikle çok teşekkür ederim bu alçak gönüllülüğün için.. İnsan bilgilerini paylaştıkça çoğalırmış ve Allahın bize verdiği bilginin bir bakıma zekatını vermiş oluyorsun bana öğrettikçe umarım çok çok daha fazlasına sahip olursun sayın sakızlı..

dediğin şekilde çeşitli yerlerden öğrenmeye gayret gösteriyorum ve devam da edeceğim ama bu yolda çok büyük desteğin var bana..
Minnettarım..

halledemediğin sorununa gelince..ben aslında tam olarak anlayamadım.yazılar büyük çıkıyor demişsin.ama post ettiğin resimde bunu farkedemedim.sadece fark ettiğim modifiyer listesinin üzerindeki menü..yani sadece onunla mı sınırlı yoksa çalışmanı güçleştirecek başka bir durum mu var.?sadece onunla sınırlı ise zannedersem menüleri kaydırmış olmalısın.yada üst menüde sağ tıklayınca bazı seçenekler çıkar.o menüden bir seçim de yapılmış olabilir.ben de bir deneyeyim bakayım.senin ekranı yakalayabilecekmiyim.

gerçekten başıma bela oldu sakızlı :(

aslında tamamen onunla sınırlı değil, yazılar şöyle büyük çıkıyor koyu fontlu çıkıyor ve daha kaba gözüküyor pencereler. (bunu windows ayarlarından çözmeyi denedim ama yapamadım)
Bir önemli şey daha yakalım aynı kabalık falan, bir programı yüklerken yada silerken ki çıkan windows pencerelerdinde de var.. programlara ait pencerelerde ama.windows un kendi pencere menü ve yazıları normal.. diğer programlarda sadece yükleme ve silme yaparken görüyorum..

3Ds max de koyduğum fotoğraflara bakabilirsen eğer, bu sağdaki menü varya,
orada ki butonların arasındaki mesefe açılmış 3Ds max in komple yazı fontu değişmiş sendekiyle kıyaslarsan görebilirsin.. menülerde flan olsun...

olayı daha iyi anlayabilmen için yeni fotoğraflarda çektim altlarında gördüğüm gariplikleri yazacağım..

alttaki resimde 3DsMax in açılış loading penceresi var.. buradaki alta yazan yazılar değişen yazılar bu kadr kalın ve iri yazmıyordu mesela..
878506Basliksiz-4.jpg

alttaki resimde sağdaki menüdeki butonlara bak mesela butonların ebatı görünümü ve yazı tipleri BUTONLAR ARASI MESAFELER ARTMIŞ
320599Basliksiz-1.jpg

burada da altını kırmızı ile çizdiğim softnes yazan yerde alttakindeydi yanlış hatırlamıyorsam bir kelimesi daha vardı silmiş o kelimeyi.. yine bu menülerdeki yazılarda kaba kaba yazıyor
124686Basliksiz-2.jpg

bu render menüsü bu kadar devasa açılmıyordu, şimdi arkası bile gözükmüyor kocaman ekrana sığmıyor..
734510Basliksiz-3.jpg

burada da mesela, çıkmadan önce son defa sorduğu kaydetmek istiyormunsuz uyarısı. buradada birçok gariplik var ve en değişiğide yazı stili değişmiş ve ingilizce türkçe karakterleri görmüyor gibi y çıkmış..
528936Basliksiz-5.jpg

bunlar birçok şeye etki ediyor böyle, çok garipsedim. çizimi zorlaştırıyor çünkü alanı daraltıyor vs vs... :/ :/ umarım anlatabildim :(

ama sorun sanki windowstan gibide geliyor. çünkü fabrika ayalarına geri döndüm maxde, sildim baştan yükledim falan olmadı..

diğer fikrine gelince ne modellemek istiyorsun.yani kendi mesleğine uygun dış cephe iç cephe gib birşey mi,yoksa iç mekanda kullanılan masa ,sandalye,yatak,perde gibi birşey mi yoksa organik bir model mi ..en kolay olanlar dolap türü fazla ovallik içermeyen daha keskin yüzeyli modellerdir.ona sen karar ver .çünkü senin tam düzeyini bilmeyince şunu yap diyemiyorum.söylediğim şey sana çok basit gelebilir yada seni aşabilir.sen şunu modellerken neleri bilmem gerekiyor dersin.ona göre araştırman gereken menü ve modifiyerleri söyleriz.bence öyle..ama yinede tekilfine sıcak bakan olursa katılabilir.aslında güzel olur.bir örnek resimi herkes yapmaya çalışsa ve hoşa giden yerleri nasıl yaptığını buradan açıklasa..herkes birbirini eğitse..ama bu tabii bir organizasyon işi..bunu birkaç sitede görmüştüm.ama adam ona kapışma demiş..kapışma diye bir ifade ne kadar sıkıcı.insanları sözde yarışa sokmuş.halbuki öyle olmamalı aynı resmi herkes yaparsa her resimden alınacak güzel şeyler vardır.birisi modeli tutturamaz ama ışığı çok güzel ayarlamıştır.diğeri ise aynı resime güzel bir model oturtturmuştur ama ışığı yakalayamamıştır.bunlar birbirini buradan tamamlayabilirler..ve herkes birbirini eğitir.kapışmadan kardeşcesine herkesin birbirine teşekkür ettiği bir ortam oluşur.

Braaavooo sayın sakızlııı! inanın özellikle bu alıntıdaki son kısımları tebrik ediyorum.. gerçkten benimde düşüncelerim aynı.. isteyen herkes burada bize katılabilir.. organizeyide ben yaparım ikimiz yaparız hiç sorun değil.. eğer istersende ilk benimle başlarız burada biz bize katılmak isteyen arkadaşlarımız katılır.. sorun değil..

benim amacıma gelincede, yani asıl işim tabiki inşaat müh. olunca iç ve dış cephe ama işte diyelim bir iş aldım ve olmadık şeyler var onlara hazırlıklı olabilmek adına, kısacası herşeyi öğrenmek, herşey derken abartı anlaşılmasın masa, sandalye, ev , araba vs vs vs ...

sonuçta herhangi bir şeyi çizerken başka yerlerde kullanabileceğim bir bilgi edineceğim..

sen bana en baştan başlayarak istediğini ver, ben onu aşsam! bile ( ki bunu hiç düşünmüyorum :) en ufak şeyi bile yapmaktan korkuyorum :/ ) yaapacağım sende buradaki modelleme, kaplama, ışıklandırma gibi kriterlerime göre bakar daha zorunu verirsin.. böyle köşeli,oval vs vs her türlü şey öğrenmek istiyorum sayende? eğer kabul edersen..

ve şöylede yapabiliriz, mesela sen bana bir ödev verdin diyelim, bunlara da bir isim verebiliriz, ödev olur başka bişi olur, şimdilik ödev deyim ben, o ödevi ilk yaptım resmimi koydum sen yorumdan sonra ilk çizimime göre belirli kriterlerim için not ver bana,

modelleme : 5
kaplama : 2
ışıklandırma : 3
vs vs

gibi.. sonra üzerinde tartışıp düşünmemiz gereken yerleri düşünür paylaşırız ona göre son şeklini tatmin oluncaya kadar çizerim paylaşırım elimden geldiğince gece gündüz yapıp fotoğrafları paylaşırım sonra yine bir yorum son yorum yazıp son düzenleme göre not verirsin...

bende bu notlara göre de kendimi görürüm. ve her çizdiğim şeyleri sakızlı, bir word de toparlayacağım senin yorumlarını ve notları da yazacağım. .ilerde takıldığımda şurada kkullanmıştım çözümünü sakızlı söylemişti diye de bakabileceğim bir arşivim olmuş olur..
ve inan ilerdede her kullandığımda bu öğrettiğin bilgileri seni anacağım inşallah..

İnan çok mutlu oldum teklifime olumlu bakmana.. gerçekten çok mutlu ettin beni.. teşekkürler sayın sakızlı..

cevabını bekliyorum...

SAYGILARIMLA..!

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mss kardeşim merhaba..iyisin inşallah ..bir modele başlamadı isen aşağıdaki modeli yapmaya çalış.kullanacağın modifiyerler. extrude ,champer, başta kullanacağın modifiyerlerdir.nerede kullanacağını sen bul bakalım.slmlar..

https://img638.imageshack.us/img638/3199/g427g428.jpg

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
mss kardeşim merhaba..iyisin inşallah ..bir modele başlamadı isen aşağıdaki modeli yapmaya çalış.kullanacağın modifiyerler. extrude ,champer, başta kullanacağın modifiyerlerdir.nerede kullanacağını sen bul bakalım.slmlar..

https://img638.imageshack.us/img638/3199/g427g428.jpg

merhabalar sakızlı.. gözüm yollarda kaldı kaç gündür :( :)
herhangi bir modele başlamadım seni bekledim..

tamam başlayalım bakalım nasıl olacak zor gözüküyor ama :D

bu arada üstteki mesajımı okudun değil mi?

saygılar