Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Creedwar / Karı Gördüm

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İzmirde uzun zaman sonra yağan kar yüzünden sokaklarda sırıtan insanlar görüldü:) Heyo :)

2bt8n.jpg

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
o insanların fotoğrafını istiyorum ben :rolleyes:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o insanların fotoğrafını istiyorum ben :rolleyes:

Fox Tv de Fatih Portakal gösteriyor arada :)

Bu arada hemen konuyla alakalı bir paylaşım daha :)

Sevgili Günlük

12 Ağustos
Kanada'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım. Burası çok güzel.
Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.

11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olur da isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Burayı seviyorum.

2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tıpkı kartpostal gibi.

Dışarı çıktık, merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım).

Kar temizleme makinesi (belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık.

Harika bir yer. Kanada'yı seviyorum.

12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.

19 Aralık
Dun gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine Lanet olsun!

22 Aralık
Bu beyaz btan dün gece biraz daha yağdı. Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı.

Kar temizleme makinesinin ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinden izlediğini düşünüyorum.

25 Aralık
S....ttiğimin yılbaşısı. Yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini
kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o o.ç. gebertecem. Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanılmadığını anlamıyorum.

27 Aralık
Allahın belası dün gece yine yağdı. Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum. Hiç bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. 25cm karın kaç kürek edeceğini biliyor musun ?

28 Aralık
Kuşbeyinli spiker yanılmış. 83cm daha yağdı. Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı söyledim

4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı.

Arabamda yaklaşık 3, 000 dolarlık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. Lanet yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur.

3 Mayıs
Arabayı şehirde bir tamirciye GÖTürdüm. Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.

10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve Antalya'ya bir daha ayrılmamak üzere yerleştim.

the AND

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hani nerde????? :D

Bir daha ömrümüz kar görmeye yeter mi bilmiyorum, bütün şirket dışarıda kartopu oynamaya çıktı, bu saatten sonra müdürün afra tafrası sökmez, gördüm onu. :D

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
martin üzülme sen güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiye göre deyip aynen alta yapıştırıyorum haberi.. izmir' e daha çok kar yağar :)

GAZETEPORT - 31 Ocak 2012 Salı, 08:29
Küresel ısınma, bir grup İngiliz bilim insanına göre bitti.
Dünya gündeminin değişmez maddelerinden biri olan küresel ısınma, bir grup İngiliz bilim insanına göre bitti. İngiliz Meteoroloji Dairesi’yle prestijli iklim araştırma çalışmalarıyla tanınan East Anglia Üniversitesi’nin, sonuçlarını geçtiğimiz hafta yayımladığı ortak araştırmaya göre, küresel ısınmanın yerini artık, ‘mini buzul çağı’ alıyor.

Fox Tv de Fatih Portakal gösteriyor arada :)

Bu arada hemen konuyla alakalı bir paylaşım daha :)

Sevgili Günlük

12 Ağustos
Kanada'daki yeni evime taşındım. Çok heyecanlıyım. Burası çok güzel.
Dağların manzarası muhteşem. Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum.

11 Kasım
Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olur da isterler anlamıyorum. Umarım yakında kar yağışı başlar. Burayı seviyorum.

2 Aralık
Dün gece kar yağdı. Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece kalktım. Tıpkı kartpostal gibi.

Dışarı çıktık, merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik. Kartopu oynadık (ben kazandım).

Kar temizleme makinesi (belediye'nin) gelince, garajın önündeki karları tekrar temizlemek zorunda kaldık.

Harika bir yer. Kanada'yı seviyorum.

12 Aralık
Dün gece biraz daha kar yağdı. Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. Burayı seviyorum.

19 Aralık
Dun gece biraz daha kar yağdı. İşe gitmek için garajdan çıkamadım. Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesine Lanet olsun!

22 Aralık
Bu beyaz btan dün gece biraz daha yağdı. Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı.

Kar temizleme makinesinin ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar yolun köşesinden izlediğini düşünüyorum.

25 Aralık
S....ttiğimin yılbaşısı. Yine yağdı. Eğer kar temizleme makinesini
kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o o.ç. gebertecem. Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanılmadığını anlamıyorum.

27 Aralık
Allahın belası dün gece yine yağdı. Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldum. Hiç bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. 25cm karın kaç kürek edeceğini biliyor musun ?

28 Aralık
Kuşbeyinli spiker yanılmış. 83cm daha yağdı. Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi. Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı söyledim

4 Ocak
Nihayet evden çıkabildim. Markete gittim ve yiyecek aldım. Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı.

Arabamda yaklaşık 3, 000 dolarlık hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. Lanet yaratıklar her yerde varlar. Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur.

3 Mayıs
Arabayı şehirde bir tamirciye GÖTürdüm. Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.

10 Mayıs
Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve Antalya'ya bir daha ayrılmamak üzere yerleştim.

the AND

aynı kişinin bu defada antalyay geldikten sonraki şikayetlerini dinlemek lazım....
-- "bu gün hava çok sıcak 50 derece denize girdim haşlanmış olarak çıktım" derse şaşırmam :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hani nerde????? :D

Bir daha ömrümüz kar görmeye yeter mi bilmiyorum, bütün şirket dışarıda kartopu oynamaya çıktı, bu saatten sonra müdürün afra tafrası sökmez, gördüm onu. :D

Bende bilemiyorum martin. Sanırım 10 yıl önce yağmıştı 2000'li yıllarda.. Müdür filan hikaye, bişi olursa cv yollarsın :)

aynı kişinin bu defada antalyay geldikten sonraki şikayetlerini dinlemek lazım....
-- "bu gün hava çok sıcak 50 derece denize girdim haşlanmış olarak çıktım" derse şaşırmam :)

İsyan edecek yer arıyoruz zaten ama millete işkence bize bayram oluyor bu illet.

Yasemin, fırsat kaçmaz dedim, karı gören masum izmirli fotolarını face e ekledim :) Furyaya bende katılarak face e kar altında foto çektiren yaklaşık 4.5 milyon izmirliden biriyim artık :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende bilemiyorum martin. Sanırım 10 yıl önce yağmıştı 2000'li yıllarda.. Müdür filan hikaye, bişi olursa cv yollarsın :)

Eyvallah creedwar ihtiyaç olursa yollarım. :)

Evet çoook uzun zaman olmuştu, şimdi müdür odasına çekilmiş kartopu ile hedefi tutturanların! listesini yapıyordur kesin :D ilk kez ıskalayanlar ödül alacak. :D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Hadi hayırlısı olsun :D
Kar açığı olursa söyleyin yollarız, bizde bol nasılsa kardan adamları seriye bağlıyoruz :D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sene 2012 idi, İzmir ' e bir kar yağdı, bir kar yağdı diye torunlara anlatırsınız artık :D :D :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sene 2012 idi, İzmir ' e bir kar yağdı, bir kar yağdı diye torunlara anlatırsınız artık :D :D :D

:) 33 Yaşındaki hayatıma 3 defa kar sığdırdım yahu:)

Şarkısı bile var..İşte gidiyorum birşey demeden, şikayet etmeden gidiyorum lay lay lom.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sabah bir daha kar'ı gördük.. Ice Age sendromuna az kaldı..Hayırlısı :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sabah bir daha kar'ı gördük.. Ice Age sendromuna az kaldı..Hayırlısı :)

Daha dur sen, duyduğuma göre seçim zamanı gökten kemik yağacakmış, şükür ki daha vaktimiz var. :rofl::rofl::rofl:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha dur sen, duyduğuma göre seçim zamanı gökten kemik yağacakmış, şükür ki daha vaktimiz var. :rofl::rofl::rofl:

:) Ortaçağ sendromuna az kaldı zaten. Elimde bir Axl ile sağa sola saldırıcam sanırım. 2 Damla yağmur yağar trafik felç, kar yağdı felç, kemik yağarsa felç ötesi :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Ortaçağ sendromuna az kaldı zaten. Elimde bir Axl ile sağa sola saldırıcam sanırım. 2 Damla yağmur yağar trafik felç, kar yağdı felç, kemik yağarsa felç ötesi :)

Kemik yağdı mı en fazla kuduz aşısı sıkıntısı yaşarız ya da itretler şehri oluruz. :D:D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

Hey İzmirliler!
Rahat bir yaşam için İstanbula bekleriz :D:D:D