aednr
YAVRU ARI
Ben de de edius 6 yükledim. Timeline da video açıyor,ses var ama görüntü yok siyah gözüküyor.Nasıl düzeltebilirim?
işaretli kısımdaki buton etkin olmamış olabilir
Ben de de edius 6 yükledim. Timeline da video açıyor,ses var ama görüntü yok siyah gözüküyor.Nasıl düzeltebilirim?
eğer dvd ye çıktı alırsan direkt olarak edius'tan kayıpsız bir şekilde işini görür.yok mpeg 2 çıktı istiyorum dersen MPEG (Generic) seçeneğinden Bitrate değerini 8000'in altına indirmeden hangi değer senin işini görürse o şekilde çıktı alabilirsin. 3.seçenek ise avi olarak sıkıştırmasız çıktı alıp bir convert programı ile sıkıstırabilirsinhocam benimde bir sorum olacak hdv bir goruntuyu montajladim bitti hazir suanda ciktisini da ladim mpeg2 olarak fakat 35 gb olarak aldim daha dusugunu almam mumkun degil secenek yok normal bir dvd ye sigacak sekilde cikti alabilmem icin bir oneriniz varmi yoksa ayni ciktiyi convert programlariyla cozmzm daha mantiklimi geliyor yapacagininz yorum ve yardimlar icin simdiden tesekkurler saygilar
video kartı vasıtası ile çıkıs monitörüne mi çıkış alıyorsun yoksa bilgisayar ekranından mı. eğer bilgisayar ekranı ise ekran kartı ayarlarını bir kontrol etmeyi deneYok onlara bakmıştım etkin ... Cevabınız için teşekkür ederim.
İyi günler hocam ilk defa edius kullanacağım Edius-5 i bilgisayarıma kurdum ama edius derslerinde Edius ta NHX-E1 SD Pal özelliğini seçmemi istiyorlar ama böyle bir seçeneği bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaslar cıldırmak uzereyim edius kullanmaya yenı basladım fakat her butonu ınceledım sorunumu cozemedım bu sorun ıcın bana detaylı bır anlatım yapabılırmısınız cok acıl : (
Sorun : Ekrandaki sure sayacı nasıl kaldırılır ?