Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kubrakoyn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
artık bende aranıza katıldım merhabalar........

unsal70

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben unsal ankaradan çok uzun yıllar oldu bu mesleğe başlayalı 14 sene desem yalan olmaz sanırım. daha çok vertor çalışıyorum 2d ve 3d modellemeler yapıyorum cnc ler için catia yazılımlarına ilgi duymaya başladım ilgilenen arkadaşlar varsa paylaşmak isterim.

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lanet olsunki bende grafikerim 22 yaşındayım babamda reklamcı 12 yıldır pc bağamlısıyım luzumlu programları ve hayal gücümü iyi kullanırım her ne kadarda profesyönel deselerde rapidaccount u olmayan grafiker pro değildir :D

graphiquer

🌱Yeni Üye🌱
Ben Dünya'nın en iyi grafikeri olmaya adayım:p
Şu an Meslek lisesi son sınıftayım:D
Seneye Ankara'da matbaa okuycam çünkü okul başka bir yere puan vermiyor.Ama freehand,photoshop ve corel gibi programlarda kendimi çok fazla geliştirip iyi yerlere gelmeyi planlıyorum.:)

opman

Acemi Tasarımcı
slm erkadaşlar ben selçuk ankaradan. grafikerlik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. bu konuda bu siteden ve sizlerden yardım göreceğime inanıyorum.

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz, forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz
saygılar...

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaslar ben bursadan grafikerim bu isle 12 yasindan beri ugrasiyorum cok zevkli olmasina ragmen bazen çok sıkıcıda olabiliyo

bütün herkez grafiker olsun
ben bu isi seviyom yaaa
bütün yeni arkadaslara basarilar... iyi ögrenin ki herkes sizi iyi ansin...

mervelden

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Slmm

arkadaşlar ben merve istanbul üniversitesi öğrencisiyim! bana yardım edicek birisi varmı :) tez için konum matba merdanaleri acaba bunun hakkında kaynağı olan varmı ?

metejann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
E... hadi bende bir selam vereyim bakalım ne olcak bende adanadan 19 yaşındayım bu meslekle uğraşıyorum yapabildiğim kadar yani :D matbaa bölümü mezunuyum üniye gidecem busene işte bu kadar

gayda55

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben photoshop,a bayılıyorum grafiker değilim ama bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor bu arada adım mert ve sizlerden çok şey öğreneceğime eminim

gulumse_06

Acemi Tasarımcı
slm arkadaşlar bende samsundan gül. resim öğretmenliği ve garafikerlik okuyorum son sınıftayım. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün arkadaslar hos geldi nice grafiksel günlere hep beraber....

:p
yaptigin isten zevk almasini bilirsen en iyisini yapmak icin daha fazla ugrasirsin...

istanbulllu21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetyilmazzz.com
kambersız dugun olmaz mantıgıyla bende geldım he bu arada adım kamber dııl :) her gelısın bır nedenı oldugu gıbı benımde buraya gelısımde hem kendımı gelıstırmek hemde hazırladıgım derslerle sızlere yardımcı olmak

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
hg umarım hem kendini gelistirip hemde verdiğin derslerle bizim gelismemize yardımcı olursun iyi forumlar

buket1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar nasılsınız

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım keyifli vakit geçirirsiniz saygılar...

feveran2007

🌱Yeni Üye🌱
Slm Arkadaşlar. Ben de İzmirdeyim 4 yıldır grafikerlik yapıyorum. Hem hala öğreniyorum hem de çalışıyorum. Dergi, matba vs. derken şimdi gazeteyedeyim. Umarım burada birbirimize faydalı paylaşımlarda bulunabilirz.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün arkadaslar tekrar tekrar hos geldi
ne güzel bise ya su internet
bu siteyi yapar arkadaslara çoook tsk ediyorum:)
böyle güzel bir toplulugu bulusturmak çok iyi birsey

herkese yaptiklari islerde basarilar...

eren_yuncu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ervizyonreklam.com
merhabelar bende 20 yaşında bir reklam şirketinde çalışıyorum daha doğrusu tabelacıda erzurumluyum çok sıkıntılar çekiyorum...