Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben unsal ankaradan çok uzun yıllar oldu bu mesleğe başlayalı 14 sene desem yalan olmaz sanırım. daha çok vertor çalışıyorum 2d ve 3d modellemeler yapıyorum cnc ler için catia yazılımlarına ilgi duymaya başladım ilgilenen arkadaşlar varsa paylaşmak isterim.
lanet olsunki bende grafikerim 22 yaşındayım babamda reklamcı 12 yıldır pc bağamlısıyım luzumlu programları ve hayal gücümü iyi kullanırım her ne kadarda profesyönel deselerde rapidaccount u olmayan grafiker pro değildir
Ben Dünya'nın en iyi grafikeri olmaya adayım Şu an Meslek lisesi son sınıftayım Seneye Ankara'da matbaa okuycam çünkü okul başka bir yere puan vermiyor.Ama freehand,photoshop ve corel gibi programlarda kendimi çok fazla geliştirip iyi yerlere gelmeyi planlıyorum.
slm erkadaşlar ben selçuk ankaradan. grafikerlik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. bu konuda bu siteden ve sizlerden yardım göreceğime inanıyorum.
arkadaşlar ben merve istanbul üniversitesi öğrencisiyim! bana yardım edicek birisi varmı tez için konum matba merdanaleri acaba bunun hakkında kaynağı olan varmı ?
E... hadi bende bir selam vereyim bakalım ne olcak bende adanadan 19 yaşındayım bu meslekle uğraşıyorum yapabildiğim kadar yani matbaa bölümü mezunuyum üniye gidecem busene işte bu kadar
arkadaşlar ben photoshop,a bayılıyorum grafiker değilim ama bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor bu arada adım mert ve sizlerden çok şey öğreneceğime eminim
kambersız dugun olmaz mantıgıyla bende geldım he bu arada adım kamber dııl her gelısın bır nedenı oldugu gıbı benımde buraya gelısımde hem kendımı gelıstırmek hemde hazırladıgım derslerle sızlere yardımcı olmak
Slm Arkadaşlar. Ben de İzmirdeyim 4 yıldır grafikerlik yapıyorum. Hem hala öğreniyorum hem de çalışıyorum. Dergi, matba vs. derken şimdi gazeteyedeyim. Umarım burada birbirimize faydalı paylaşımlarda bulunabilirz.
bütün arkadaslar tekrar tekrar hos geldi ne güzel bise ya su internet bu siteyi yapar arkadaslara çoook tsk ediyorum böyle güzel bir toplulugu bulusturmak çok iyi birsey