Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

shapera

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar

İsmim Uygar 79 doğumluyum İzmirliyim, 13 yıldır Antalya'da yaşıyorum, siteye zaten üyeymişim tekrar üye olmaya çalıştığımda farkettim. Sezonda müzikal showlara dekorlar hazırlıyorum kış aylarındada grafikerlik yapıyorum daha önce 2-3 ajansta çalıştım hepside kısa sürekiydi.Şu an Almanya'da bir promosyon şirketine freelance işler yapıyorum.İllustrator,photoshop,fireworks az birazda corel ve freehand kullanıyorum.
Hobilerim Dub& Reggae dinlemek (sert bir arşivim var) , ve mastif kanı taşıyan Köpekler.
Şu an 2 köpeğim var Biri American Pit Bull Terrier (2 yaşında,dişi) diğeri Boxer (11 yaşında erkek)

Buda aile resmimiz, gözlüklü olan benim.

img0260xa7.jpg

Hoşgeldik, (ortadaki ufaklık ben bilgisayar başındayken yanımda oturur) :))

Aytacshn

Acemi Tasarımcı
merhaba ben aytaç adanada bir reklamcıda calısyorum 10yılı askın reklamcılık sektöründe calısyorum hersey digitala döndü 3seneden beri digital baskı ve grafik çalışmaları yapyorum hertürlü bilgi alış verişine hazırım

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slmmm arkiler ben mac arıyorum 2,el ama fiyatları ne bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

niket81

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar

ismim tekin 82 doğumluyum 7 yaşından beri bu piyasa içerisindeyim, aslında bu mesleğe abiminin yanına gidip gele matbaacı oldum ama bilgisayarı çok seviyordum bi baktım garafiker olmuşum :p
matbaa terimlerini bildiğim için o kadar zorlanmadım. Grafik programlarında inş benim gibi şanslı olana arkadaşlar vardır :peace1:

delphimaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
delphin.site-forums.com
İsmim Bircan Alanyada oturuyorum Programcı/Grafikerim 1973 doğumluyum

kendi yazdığım programlarımın satışı ve maaşlı olarak bir offsette grafikerlik yapıyorum iyi derecede Delphi / Photoshop / CorelDraw .....Vs biliyorum yardım almak ve Yardımcı olmak için aranızdayım....Sevgiler...

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba ben Murat, 32 yaşındayım. 13 yıllık grafikerim. Ama matbaa sektöründe 17 senem geride kaldı. 4 yıldır İstanbul'da etiket işi yapan bi matbaada grafikerim. Daha önce Gebze'deydim. Sıkı bi Mac'çiyimdir.

tekkalbim

🌱Yeni Üye🌱
adım huseyın bende grafık tasarım mezunuyum ve ıs arıyorum

wolki1907

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar herkeşşlere ben volkan 21 yaşındayım bende grafikerim inşallah yakında grafigeneral olurum çok çalışmamız lazım çok herşey vatan için:)

MiqRop

Acemi Tasarımcı
HErkese s.a Uzatmaya gerek 6 sendir grafikerlik yapıyorum yani sizdenim herkese kolay gele...

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ds_grafik

arkaşlar slm ben yenı katıldım aranıza ama 4 yıldır grafikerlik yapıyorum ama sıteye daha yenı uye oldum

fazo

🌱Yeni Üye🌱
adanada yaşıyorum grafikerim kendimize ait işyerinde 4 yıldır çalışıyorum hobilerim sadeliktir genelde ve şebnem ferah hastasıyım :p

frank

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar herkese,

ben istanbul'dan mehmet
mesleğim matbaacılık ama ilk işe başladığım günden bu yana içimde hep bi grafiker olma hevesi vardı.
bu imkanı daha yeni yeni buldum. istanbul kadıköy'de işyerim var.
fırsat bulduğum zaman ilk işim grafikle ilgili her siteye ve her bilgiye ulaşmaya çalışıyorum.
sitelerden notlar indirip onlar üzerinde çalışıyorum.
benim de amacım günün birinde iyi bir grafik tasarımcı olmak

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben sevinç adanadayım okuyorum şuan ama meslek olarak 5 yıldır bu mesleğin içindeyim...en büyük hobim desen çizmektir farklı şeyler keşfedip hayata gecirmektir....

EELLİİFF:)

Acemi Tasarımcı
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye. şuan işletme okuyorum izmir ekonomi üni.de grafıkerlıkle ılgılı bıldıgım bişey yok ama meraklıyım nerden başlamalıyım bu işe bana yerdımcıı olabılırmısınızz..!!!!

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
hg elif simdi isletme okuyorsun bende farklı bir meslek yapıyorum senin gibi meraklandım özel bir kursa gidiyorum bence ilk basta işin teorik bilgilerini ögrenmelisin daha sonra zamanla geliştirirsin sitede bir cok ögretici dersler var bana cok yardımcı oluyor bunlardanda yararlanabilirsin (bu işi iyi bilen bir arkadasım bana ben nasıl doktorluga merak sarıp ameliyat yapmıyorsam doktorda benim meslegime merak sarıp tabela yapmasın demişti ) sonucta herkes her istedigi meslegi okuyamıyor gercekten ögrenmek istiyorsan cabala

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Efsunlu maşallah karşılama komistesi gibisin :D Geleni boş geçmiyosun :D:))