Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafix33

🌱Yeni Üye🌱
slm ben Bodrum'dan ali güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım böl.3.sınıf öğrencisiyim dışardanda ikdisat okumaktayım okulum şansımdan bodrum'un tam göbeğinde :)) tasarım yapmayı seviyorum.Abilerime ve ablalarıma slm umarım bu ailede bende ilerliyen zaman içinde yer alırım... :))

arda kerman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Almanya da Frankfurt yakinlarinda reklam grafik isiyle ugrasiyorum. Isteyenlere Almanya da reklamcilik hakkinda bilgendirmeye çalisabilirim.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arda neden olmasin bana biraz bahsedermisin almanyada nasil bu grafik isi çook merak ediyorum
...

cxyali

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben ali grafiker olma yolunda hızla ilerliyorum
adanalıyım reklam şirketinde çalışıyorum

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
merhaba ben yasemin; istanbul çamlıca da yaşıyorum. 3 yıldır grafikle uğraşıyorum, aslında grafiker değilim, para kazanmak için her işi yaptım; broşür dağıttım, garsonluk yaptım, sekreterlik yaptım ama para kazanmak için grafikerlik yapmıyorum-yapamıyorum-çünkü benim için apayrı bir zevki var. aslen moda tasarımı okudum ama ilgi alanım kitaplar olduğu için uzun zamandır grafik sanatlara meraklıyım. photoshop ve freehand öğrenmeden önce paintte bile kitap kapağı tasarlamışlığım var.
bu sıralarda web tasarımına merak sarmış durumdayım; öğrenmek ve kendimi geliştirmek zaten en büyük tutkum.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayatinda basarilar o zaman..... melores

NoxiouS_DesigN

🌱Yeni Üye🌱
s.a aleyküm forum bende emrah bursadan sanal mod işiyle cok ılgılıyım yardım isteyen arkadaslara yardımcı olurum :) pm veya msn yoluyla kolay gelsın ;)

VaGaBOND_G!RL

🌱Yeni Üye🌱
mrr arkdşlar ben Hilal.Bende grafiker olma yolundayım daha yolun başındayım doğrusu grafik 2.sınıf öğrencisiyim.grafikti photoshoptu çok seviyorum çokta severek yapıyorum amaA okul işi bozuyo behh:D

gulada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben bursadan gülsüm daha önce tabelada çalışıyordum şimdi imam hatip lisesinde sekreterim. kendi çapımda bişeyler yapmayı seviyorum.

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb gülsüm hanim en iyisi kendi capinizda bisiler yaptiginiz zaman... hemde unutmamis olursun.....

ben bu isi çook seviyom yaaaa

süpper bisiii :)

karahykl

Acemi Tasarımcı
selam ben selçuk 3ds max ta araba çizimi hakkında bir bilgi verebilirmisiniz yada varsa video anlatımı varsa çizimleri yapıyorum ama bişeyler eksik yardımcı oluranız sevinirim

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb selçuk 3d max i bende ögrenmek istiyorum ama nasil ögrencem onu bilmiyorum zamanim hiç yok...

bu konuda biraz pratik bilgiler verebilirmisin bana...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya ben hiçkimseyle tanışmadan herkesle kaynaştım bişe olurmu... caizmidir yani formumuz gereği :D

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim tahminim bisi olmaz

ama sonuçta site yönetimine kalmis bise buu
ama bu siteyi cook seviommm

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Adamin biri için caizdir. :D

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
caiz se devamm arkidaslarrrrr

ya söyle bi bütün grafikerler toplansak nasil olur acaba
tabi bu bir düsünce

Pioggia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm.
Adim Yagnur.istanbulluyum.4senedir promosyon reklam ajansi ve matbaa gibi farkli sektorlerde grafiker olarak calistim.suan calisiyo oldugum yer özel bi sirketin matbaa grafik departmani.2.5senedir burda calisiyorum.obur calistigim yerler isci haklarini yedikleri icin kisa vadeliydi ;) hobilerim degiskendir ilginc gelen hersey benim hobimdir:)