Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

haaha

Acemi Tasarımcı
hayır bu siteye grafikerlerde girebilir olmak istiyemlerde girebilir gırafiker olmayanlar giremez diye bişe yok keyfine bak

1907

🌱Yeni Üye🌱
merabalar yeni üynizim, az önce üye oldum, isim versemde olur diye tahmin ediyorum. müzikle ilgileniyorum. artı grafikerim. işimde profesyonelim ama bu iş okadar çok dallı budaklıki bilmediklerimiz de çıkıyor. nette grafikle ilgili bi çok şey ararken karşıma çıkan bu siteye tamm artık üye oluyorum dedim.=)

rebird

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ev ofis seklinde calisan arkadaslar var midir? Danismam gereken konular var da!

rebird

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Acemiyim, nasil mesajlasabilirim?

göksu

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar. bende Kırşehir'denim. yeni sayılırım. o yüzden kullanmayıda pek bilmiyorum açıkçası. yaklaşık 7 senedir bir matbaada çalışıyorum.işimiz ağırlıklı olarak ciltli işler üzerine. ayrıca yerel gazete çıkarıyoruz. herkese sevgiler.

süleyman bey

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar ben 25 yıldır kendi reklam şirketimi calıstırıyorum
yanıda calışabilecek grafikerler arıyorum arıyorum ilgilenenler lütfen arasın

grafikerimm

🌱Yeni Üye🌱
bende pendikte oturuyorum pazartesi işe başlıyacağım bende kendmce birşeyler yapmaya çalışıyorum grafikerlikte ilk yılım

jengar

🌱Yeni Üye🌱
bende garfikerlik okuyorum şuan daha lisedeyim daha öğreneceğim çok şey var :) yardımlarınızı bekliyorum.

Jokont

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben grafiker olmasamda photosop meraklısı biriyim.2 yıldır photoshop la ilgileniyorum.Yaptıgım çalısmaları forumlarda paylasiyorum.:D

henry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de grafiker olmamakla birlikte pek ilgim de yoktur..fakat birilerinin peşine takılıyorsunuz sonra da alışıyorsunuz...grafikerler için çok iyi bir site...

ebrar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar
İstanbuldan adım Ebrar. İşitme engelliyim. Sanki benden başka engelli gibi yok gibi görünüyorum:D Anadolu üniversitesi İÇEM de mezun oldum. Yaklaşık üç yıldır grafiker yayınevlerinde çalışmaktayım. genel işleri yapıyorum.
iyi forumlar

18grafiduygu

Acemi Tasarımcı
selam ben grafiker adayıyım var mı benim gibi bu işte acemi olan??:)

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende lisedeyim garafik bölümü staj sonra ünw.. inş. allahımmm inş...:D:D

estarabombom

🌱Yeni Üye🌱
slm bende feyza sakaryalıyım grafik öğrencisiyim grafikle pekde ilgilendiğim yok aslında ama photoshop programı hoşuma gidiyo sporla ilgileniyorum sporcuyum yani bu gece aydına gidiyorum yarışmam var varmı aydınlı aranızda arkadaşlar??????

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
selam ben daha bir kac dakka önce aranıza katıldım aslında pek forumlardan anlamam ama yer isgal etmeyi seviyorum :) iki aydır garfik tasarım egitimi alıyorum freehand ve flash ögrendik ama sizlerin çalısmalarını görünce kendim için bunu sadece bi hobu olarak yapmaya karar verdim :)

elalem

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar. Ben hacer karamanlıyım ve karamanda matbaa da 8 senedir grafikerlik yapıyorum. Hobim ise antika eşyalar üzerine koleksiyon yapmak..

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm herkese.. Adım eda 2 yıldır bu işi yapıyorum grafik tasarım lisesi mezunuyum corel ve photoshop kullanıyorum şuan bi ajansta grafikerlilk yapıyorum mutluyum huzurluyum işimi seviyorum :p bu steninde bana çok yararı olacağına inanıyorum...:))

sevgiyle kalın..

buket1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben buket 21 yaşındayım ist. yaşıyorum matbaada çalışıyorum 3 yıldır grafikerlik yapıyorum 2 yılı stajer olarak geçti 1 senede normal şekilde çalışmaya başladım fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum sinamayı ve bowling oynamayı seviyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi: