Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
dogru adrestesin funda

burada herkes yeni bişeyler ögreniyoo

eray_k

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
er-art.deviantart.com
Selam arkadaşlar... Bende aranızda yeniyim :) Forumun içeriği çok güzel. İnşallah güzel vakit geçiririz :) Herkese iyi akşamlar :)

SNP57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
samsunlu arkadaş seninle tanışmak istiyorum ama ulabilene ne hacet

Son düzenleme:

HaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar ben oğuzhan 1 seneden beri grafikerlik yapıyorum hobilerim kickbox elektronik araba kullanmak doğa ile başbaşa olmak ve müzik olarakta barış manço cem karaca kitaro barış akarsu haluk levent bunların müziklerinden vazgeçemem

eflatun

🌱Yeni Üye🌱
Slm Arkadaşlar Yeni üye Oldum.Grafiker Değilim.Ama Olmaya Azmetmiş Biriyim.Bilgilerinize Ve Desteğinize Ihtiyacim Var.Yol Uzun Ve Ben Nerden Başlayacağimi Bilmiyorum.İzmirdeyim.Grafik Tasarim Kurslarini Araştiriyorum.İyi Bir Yazar Olma Yolunda Ilerlerken Rotami Değiştirdim.Kuru Kuru Yazmanin Ne Bana Ne Sanata Ne De Topluma Bir Faydasi Var.Kalemimi Tasarimla Birleştirip Reklam Ajanslari Vs. Gibi Yerlerde çalişmak Istiyorum.Tabi Bunun Için önce Grafik Tasarimi Iyice öğrenmem Lazim.Sonrasi Gelir...;)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş geldin aramıza burada aradığınız her şey mevcut,
(yanlış anlamayın bu mesajınızda bir şey yok ama genelde yeni gelenler hep yapıyorlar bunu, size tavsiyem önce forum kurallarını okuyun (5 dk. nızı almaz) daha sonra da forum da dilediğinizce yazın, gezin eğlenin)
forum kurallarını okumak için tıklayın

grfrk42

🌱Yeni Üye🌱
mrb arakadaşlar ben konyadan ali daha yeni kaydoldum 8 senedir bu camianın içindeyim 6 senedir de grafik tasarım işiyle uğraş veriyommmm Nerden bulaştıysam ama ben biliyommm öğrenci iken grafik tasarımda okuyan bir arkadaşımdan serpti bidaha tedavi olamadım :)))))

MELİS1

🌱Yeni Üye🌱
ben melis 18 yaşındayım şubat 10 19 a giriyorum. bende yeni grafiker olucam inş. ist da oturuyorum grafiker olarak işe giricem girdikten sonra atılmazsam

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar. Rahmi 15 Yıldır Kendi Matbaamda Bu İşi Yapıyorum. Bizler Biraz kocadık Sıkıldık Artık. Ama bu siteyle tanışınca inanın ilk günkü heycanım yeniden başladı. Eskiden kimse bilgisini pek paylaşmazdı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama arkaşlar dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar msjlarında yabancı kelime kullanarak neyi ispat etmeye çalışıyorlar. İyi olduklarını bir iki yabancı kelime ilemi ispatlayacaklar. Türkçemizi Koruyalım türkçe kelimeler kuralım. Tabii Bilg. Terimleri Hariç.

ultraslan26

🌱Yeni Üye🌱
selam arkdslar

selam arkdslar istanbul hikmet nazif kurşunoglu anadolu lisesinden olan varmı???yada tanıdıgınız

MELİS1

🌱Yeni Üye🌱
ben melis istanbulda oturuyorum grafikerlik kursuna gidiyorum çok zevkli bşey okuldayken hazır giyim bölümündeydim boşa zaman kaybetmişim ben

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
Slm Arkadaşlar Yeni üye Oldum.Grafiker Değilim.Ama Olmaya Azmetmiş Biriyim.Bilgilerinize Ve Desteğinize Ihtiyacim Var.Yol Uzun Ve Ben Nerden Başlayacağimi Bilmiyorum.İzmirdeyim.Grafik Tasarim Kurslarini Araştiriyorum.İyi Bir Yazar Olma Yolunda Ilerlerken Rotami Değiştirdim.Kuru Kuru Yazmanin Ne Bana Ne Sanata Ne De Topluma Bir Faydasi Var.Kalemimi Tasarimla Birleştirip Reklam Ajanslari Vs. Gibi Yerlerde çalişmak Istiyorum.Tabi Bunun Için önce Grafik Tasarimi Iyice öğrenmem Lazim.Sonrasi Gelir...;)

karar vermekte bir başlangıçtır önce onu belirteyim

hem iyi bir yazar olma yolunda ilerlerken diyorsun hemde kuru kuru yazmaktan bahsediyorsun
kalemimi tasarımla birleştirip diyerek her kalem tutanın tasarım yapabileceği imajını vermişsin

bu arada grafik-tasarım öğrenilmez... program öğrenilir tasarım yapılır

(zannediyorum ki yazarlığa da böyle başlamışsın sıkılınca rota değiştirmişsin)

son olarak unutmaki her işin kendine göre eğlenceli ve zor yanları vardır bir bütün olarak değerlendirmek lazım

başarılar diliyorum...

grafihan

🌱Yeni Üye🌱
my.php

bende gebzeden gökhan 19 yasındayım suan pendık te bır matbaa da grafıkerlık yapmaktayım ve benımle calışan 2 tane kurumsal şirket var hertürlü reklam işlerini üstleniyorum bakalım suprızlerle dolu olan hayatda daha nelerle karşılaşacağım

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
selam bende izmirden kısaca sebo grafik tasarımı seviyorum daha ilk okuldayken defterimin satırlarının üst tarafında kalan kısma çöp adam çizip sora her sayfaya ayrı hareket verirdim sonuç mükemmel bir film olurdu o zamanlar her hangi bi mezuniyetim yok sayılır takım elbise sevmediğim için bir gün liseyi bırakmaya karar verdim ve yaptım da :D türkiyenin büyük bi firmasında uzun süre benim tasarladığım jeans ürünlerine takıldı bazı arkadaşlarımız belkide son 4 yıldır coreldraw kullanıyorum şimdi daha iyi anlıyorum tasarım harika bişey
enekc9.jpg

HayvaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yeniyerim.com
bendeniz HayvaN, sevgili insanlar.
istanbulda oynuyorum hayat oyununu. univ. ogrencısıyım. illustrator ve bıraz da photoshop egitimi aldım. kendımı acaıp sekılde gelıstırmek ıstıyorum. bu ıse gonul vermıs kısılerle tanısmaya hazıdım :D
tesekkurlerimle ;)

artı&sanat

Acemi Tasarımcı
selam ben alanyadan Rüzgar 20 yasındayım aslında adanalıyım kurs ıcın alanyaya geldım buradakı kursun ıyı oldugunu soyledıler burayada yenı uye oldum hobılerım dvd ızlemek,emektar bır gıtarım var amatorce onu tıngırtatmak,muzık dınlemek, motor kullanmak amacım ıse grafıkar olmak :):):)))

eyup1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cereceajans.com
s.a ben eyup
geçmişimde reklam ajansında fotoğrafçıda günlük gazete de vs...
çalıştım.. Son çalıştığım yerde işime müdehale eden yetkiliye kızıp ajans açtım :)
istanbul şişlide açtım şimdi eyup teyim güzel gidiyor..
İÇİNDE TEK TARAFLI PAZARLIK OLMAYAN HERŞEY İYİDİR...

reklamcierol

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.reklamcierol.com
Selam Ben Manisa Soma'dan Reklamcı Erol 2000 yılından beri Corel Bağımlılığım var Reklamcılık - dijital baskı ve Fotograf cekmeye calışıyorum Kendi firmam var. yolu burdan gecenlere her zaman kapım acık.....

HASAN YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
A.S
Herkese ıı paylasımlar ben kıbrıstan yazıyorum. grafık tasarım 2 sınıf ogrencısıyım ogrendıklerımı buyuk bır zevkle sızlerle paylasmak ıstıyrum hocalarıma ve kendıme cook guvenıyrum 2 sene oncekı halımı dusudukce egıtım sart dıyorum