Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum, ismim eren, 24 yaşındayım, hobilerim: müzik dinlemek, top oynamak, yeni insanlarla tanışmak ve ilginç olan hikayeler dinlemek. fobim ise : yükseklik korkum var genelde insanlarda görülen bişey bende 2 hafta kadar önce grafikerlik kursunu bitirdim grafik üzerine iş arıyorum ama hep deneyimli eleman alıyolar nasıl iş bulucaz anlamadım neyse ayrıca bende yeni üye oldum herekze merhaba. )))
selam ben 22 yaşındayım Kocaeli de oturuyorum ve yerel bir gazetede1 yıldır çalışıyorum. hem gazete sayfalarını - hemde gazetenin matbaa işlerini yapıyorum. boş zamanlarımda photoshopta resimlerle uğraşmaya bayılıyorum. Bu siteyi çok sevdim
arkdşlr ben çizim öğrenmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz pc corel im yüklü ama başlangıcta tavsiye edeceğiniz bir program varsa onuda yüklerim şimdiden tşkrlr iyi çalışmalar
merhaba ben ilayda. aydın'da yaşıyorum. uzun süredir grafikle ilgileniyorum. yakın zamanda da profesyonel anlamda başlayacağım...(2 ay sonra belgemi alıyorum.. sonunda) iyi forumlar..
er75er photoshop&corel bence başlangıç için mükemmel ikili... başarılar dilerim...
slm herkese.adım ahmet(dunya) 20 yasındayım.kutahyalıyım aslen.newsehırde okuyorum 2.senem 1 donemım uzadı bıraz:S pısman degılım uzulmuorum da.okulumdan cok memnun degılım.ama geldıgıme de pısman olmadım.cunku grafık egıtımı ıle ılgılı hıcbısey bılmıyodum.bıyerden acılen baslamam gerektı.burası cok fazla grafık egıtım vermese de cok sey ogrettı.eger olursa bu sene istanbulda mimtek de bir grafik egitim kursuna katılıcam.(üsküdar da)sonra da staj işlerine bakıcam.ıstanbul ıcın heycanlıyım.ıstanbul asıgı degılım ama o sehır benı heycanlandırıyo.ve yenı umıtlerım var ıstanbulla ılgılı ınsallah hersey ıyıye gıder. (tasarım yaparken cok dikkatlı olurum ve classıc muzıkten asla vazgecmem.ama normal hayatımda rock agırlıklı dınlerım.fotograf cekmege tutkunum.batery deneyımlerım var.cok uzun sure ara vermıslıgım var istanbuldaki umitlerimden biri de bu sanırım:batery e yenıden baslamak.film izlemeyi cok severım muzıgın hastasıyım dıyebılırım.hatta bu aralar muzıksız duramıyo gıbıyım.bu aralar tanrıların oykusunu okuyorum.telekinezi olaylarıyla ılgılenıyorum.sanatcıların hayatlarını ıncelıyorum fırsat buldugum kadarıyla.ama bıraz serbese cıkıyım tum detaylarıyla ıncelıycem.bi de bu aralar kafam cok karısık.aklıma sureklı cevapsız seyler gelıyo anlatırken sozcuk bulamadıgım seyler.hanı olur ya ınsanların kendı kendıne anlattıgı kımseye anlatamadıgı seylerden.anlatamadıgı derken utandıgı cekındıgı degıl de anlatmaya kelıme bulamadıgı seylerden.yanı her ınsanın kendı ıcınde olan seylerden.hanı ınsana mavıyı anlat dersın o da dusunur dusunur nasıl anlatsam der fılan.neyse karıstırdım bayaa ama olmuyo bı gun bı cozum bulcam ama boole gıtmıyo bu :S neyse benden bu kadar.
merhaba arkadaşlar ben gülşah.aranıza yeni katıldım.3 yıldır grafikerlik yapıyorum.güzel sanatlar okumayı istedim ama el becerisi gerekiyo.o da bende yok galiba.grafitim çok iyi görüş açımda güsel ama bunlar yetmiyo tabi.
merhaba arkadaşlar ben korhan. aranıza katılalı biraz oldu. kaynaşma gerçekleşti mi bilmiyorum ama bir reaksiyon oldu sanki. ben sırasıyla elektrikçilik, radyoculuk, müzik marketçilik, mini marketçilik, bilgisayarcılık, belediye başkan yardımcılığı ve son olarakta reklamcılık yaptım yapıyorum. neden böyle yaptım bilmiyorum. hepside isteyerek oldu.
ha bi de internetteki arkadaşları arkadaşlıkları seviyorum. niye mi? çünkü burda ruhlar munasebet içinde birbiri ile. cesetler yük olmuyor arkadaşlığa.
ne biliim kimse kimseye bişi ısmarlamadı diye küsmez burda. arkadaşlıklar ekmek istemez su istemez. yüz kilometrede çok az bişi yakar. japon harikası ya bu makinalar.
yani maddiyat işlemiyor ya burada. maneviyat, ruh, sevgi ön planda ya.
aslında bir özgürlük denemesi bu. bedenlerimizden sıyrılıp ahirete uçtuğumuzda bü tür bi özgürlük duygusu hissedecez galiba. seni kategorize ettiren maddiyattan sıyrılmanın dayanılmaz hafifliği bu.
Burda kasabın ısı yok yanı suyum buyum demıycem malum hepımız aynı meslek grubundayız.Sitedeki paylaşımlar için herkese cok tesekkürler.Nice nice hayırlı işlere
ben grafiker degilim yani burda olamam mı polemik yaratmak için söylemiyorumda burası herkese acık yani sen su meslektensin suraya üye olcan bu meslektensin buraya üye olcan diye bir zorlamada yok neresi kime ne kadar hitap ediyorsa orda olur. bu arada üç gün boyunca kursu bitirme sınavlarına gircem sans dileyin arkadaslar hepinize kolay gelsin
merhaba ben sizin çok ii bi grafiker oldunuza inanıyorum bilgi alışverişi yapmayı kabulederseniz benimle çok mutlu olurum volkan bey ben gizem... ilginize şimdiden teşekkür edrim özel mesajınızı beklicem ...
mrb ben ali 8 sene bitti bu alemde başka alemlere akmaya çalıştık ama ne hikmetse sen grafikersin aykırı işler yaparsın diye almayoooolar bizi bizde bu çarkta yazıp çiziyoz ama ne hikmekte hep bozuyorlar