Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
slm meslektaşlar eğer konyada kalmaya devam edersem kesinlikle bu mesleği bırakcam çünki buralar bizi kaldırmıyor bakalım zaman neyi göstercek ama ne getirirse HAYIRLISINI getirsin

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm arkadaslar
bir süredir paylaşmak istediğim ve sizlerinde fikirlerini almak istediğim bir konu var.Bu forumda acemisi profesyoneli her türlü arkadaş var ve amac aynı paylasmak fikir almak gelistirmek yardımcı olmak vs...ben kendi şahsım adıma konuşacağım ben grafiker değilim iyi biliyorum diyede bir iddiam yok ama elimden geldiğince arkadaşların çalısmalarındaki eksikleri görebildiğimce söyleyerek yardım etmek istedim.Ve şöyle bir eleştiri aldım acemisin ve neden eleştiriyorsun ? Ve bu tek benim başıma gelmiş bir şey değil .Hem hak veriyorum hemde vermiyorum
hak verdiğim nokta belki eleştirilerimde yanlıs yönlendirebilirim bu yönden olabilir ama çok dikkat ederek eleştiri yapıyorum
hak vermediğim nokta tasarım görseldir ki bir sene boyunca bunun egitimini aldım ben tamamen bilgisizce eleştirmiyorum
amacım polemik yaratmak değil sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim

arızaksak

🌱Yeni Üye🌱
n6361599263338533379to5.jpg

Merhabalar ...
Ben İncisu---ArızAksak
kendimi bildim bileli mac başındayım en alaylısından grafikerim ..
Pederin mesleğini devam ettiriyos..
Şu anda bir reklam ajansında tasarımcı grafker olarak çalışıyorum
Güzel sanatlara calısıyorum..
arada bir şarkı sölüyom
bide kitap çok kuyorum
birde kendimi çok seviyorum:=))))

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hosgeldin inci su calismalarinda basarilar dilerim....

1dunya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoşgeldinde gözüne naptın sen yaaa

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm meslektaşlar eğer konyada kalmaya devam edersem kesinlikle bu mesleği bırakcam çünki buralar bizi kaldırmıyor bakalım zaman neyi göstercek ama ne getirirse HAYIRLISINI getirsin

bende konyadayım şuanda çok haklısını :)

bu arada adım samed konyada çalışıyorum 2 senedir bu işin içindeyim vede işimi çok seviyorum

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben melike ondört yaşındayım orta son sınıftayım
oks ye hazırlanıyorum hedefim grafikerlik inşallah olurum hm siz gafikerlere bişey sormak istiyicektim bana önere bileceginiz her hangi bir grafik tasarım bölümü olan istanbul anadolu yakasında lisevar mı yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardımcı oldun
:))

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
şirine bak floood yapıyorsun, yani arka arkaya mesaj yazıyorsun.

Bir soru sorduysan hemen cevap alamasanda, belli bir süre sonra sana fikir veren olacaktır.

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir veren yok uyarı veren çok .... nedense:(

seher07

Acemi Tasarımcı
arkadaşlar ben yeniyim sizden yardımm istesmm beni kırmazsınız umarım.... bana acilinden taraftar boşürü hazırlamak için örnek bi broşür lazım... örnek gösterebilceğiniz adresler varmı_?

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
fikir veren yok uyarı veren çok .... nedense:(
Sevgili şirine,
Ben SİZE fikir vereyim,
googla "istanbul anadaolu güzel sanatlar liseleri" diye yazarsaNIZ, bir sonuç elde edebiliyorSUNUZ. Birden fazla sayfaya aynı konuyu yazmanın hiç bir anlamı yok. Bilgisi olan kişiler var ise, size cevap verirdi. Biraz sabırlı olmayı öğrenMENİZ gerekiyor...Bundan çok daha önemlisi, biraz daha nazik olabilirSİNİZ.
"lütfen yardımcı oldun" yerine olur musunuz? gibi...
"fikir veren yok uyarı veren çok .... nedense" yerine "Sizlerin, fikirlerini bekliyorum. Haklısınız bu forumun kurallarına uygun davranmalıyım" gibi..

arkadaşlar ben yeniyim sizden yardımm istesmm beni kırmazsınız umarım.... bana acilinden taraftar boşürü hazırlamak için örnek bi broşür lazım... örnek gösterebilceğiniz adresler varmı_?
Sevgili Seher07,
Bizler acil kelimesini pek sevmiyoruz. İsteginiz bu başlık altınada pek farkedilmeye bilir. Uzun vadede size yardım gösterecek ardaşlarımızın dikkatini çekmek için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Fakat ne isteğinizi daha detaylı anlatmanız gerek sanırım. Konu pek anlaşılmıyor.

Son düzenleme:

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili şirine,
Ben SİZE fikir vereyim,
googla "istanbul anadaolu güzel sanatlar liseleri" diye yazarsaNIZ, bir sonuç elde edebiliyorSUNUZ. Birden fazla sayfaya aynı konuyu yazmanın hiç bir anlamı yok. Bilgisi olan kişiler var ise, size cevap verirdi. Biraz sabırlı olmayı öğrenMENİZ gerekiyor...Bundan çok daha önemlisi, biraz daha nazik olabilirSİNİZ.
"fikir veren yok uyarı veren çok .... nedense" yerine "Sizlerin, fikirlerini bekliyorum. Haklısınız bu forumun kurallarına uygun davranmalıyım" gibi..

kusura bakmayın bana annemde babamda nasıl konuşucağımı öğretti sizin türkçe dersinize ihtiyacım yok:emo1:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili şirine,
Ben SİZE fikir vereyim,

kusura bakmayın bana annemde babamda nasıl konuşucağımı öğretti sizin türkçe dersinize ihtiyacım yok:emo1:

Siz büyüklerinize böyle hitap edip saygısızlık ederseniz sizi annenız ve babanızın yaşadığı yönde bırakıp yolumuza devam ederiz. Bu sebepten dolayı hiç kimseye saygısızlık etmeyin. Burası GRAFIKERLER.NET herkes birilerinden birşeyler öğrenir. Kimse burada kötü art niyetle hareket edemez bunların önüne geçeriz.
Kuralları okuyup uygulayın ayrıca kimse size fikir vermek gibi bir zorunlulukta değil. Zaten zamanı olan ve fikir vermek istiyen herkes size yardımcı olucaktır. Ancak kimsenin zamanı olmuyor yada görmüyor diye böyle sitemkar bir mesaj yazmayınız..

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gökhan TEKIN;Siz büyüklerinize böyle hitap edip saygısızlık ederseniz sizi annenız ve babanızın yaşadığı yönde bırakıp yolumuza devam ederiz. Bu sebepten dolayı hiç kimseye saygısızlık etmeyin. Burası GRAFIKERLER.NET herkes birilerinden birşeyler öğrenir. Kimse burada kötü art niyetle hareket edemez bunların önüne geçeriz.
Kuralları okuyup uygulayın ayrıca kimse size fikir vermek gibi bir zorunlulukta değil. Zaten zamanı olan ve fikir vermek istiyen herkes size yardımcı olucaktır. Ancak kimsenin zamanı olmuyor yada görmüyor diye böyle sitemkar bir mesaj yazmayınız

ben size zaten zorla öğrenmek için sormuyorum annemin veya babamın yaşadığı yönün nesi olduğunuda hala anlamış değilim ben büyüğüme sayğı ğöstermeyi bilirim ayriyetten ben hiç bi saygısızlık yapmadım sizin saygısızlık anlayışınızı anlamak çok güç

gökkan abi ben muneccim değilim nucat hanımın benden büyük olduğunu bileyim

kumralim89

🌱Yeni Üye🌱
slm ben gökçe bana yardımcı olurmusunuz yaa grafik çizimle ilgili.

Moderatör tarafında düzenlendi:

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb. gazi üniversitesi matbaa öğretmenliği mezunuyum. adanada yaşıyorum. adanayorum adlı şirkette grafiker olarak çalışıyorum. bu siteye çok güveniyorum. çünkü buradaki bireyler, ne istediğini bilen, hayata karşı bir duruşu olan kişiler. o yüzden buradaki dostlukların kalıcı olabileceğini düşünüyorum. herkese sevgiyle kalın diyorum.