merhaba herkese bende karamandan ayfer ben mekteplı degıl alaylıyım ılkokul mezunuyum mattbaa ve reklam ajansında grafıkerlık yapıyorum corel feeehend photosohoop bılıyorum bu sıteden epey ogrendıklerım oldu bızı bılgılendıren arkadaslara tessekur edıyorum kolay gelsın herkeze
slmm ayfer karaman derken il kodu 70 olanmı
eger ööle ise merkezdesindir
büyük ihtimalle karsılasmısızsır ozaman yaklaşık 1 yıldır antalyadayım
eskiden Karaman Barbaros Reklamda idim
neyse sanada kolay gelsin iyi çalışmalar memlekete selamlar
slmm grafikerler.net ailesi grafikerler için önemli bi site olduğunu farkındayım.... bence iş arayanlar için de bi bölüm açsak tam süper olur şuan işsizim ve iş arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar.linki şöyle atsak grafikerim iş arıyorum die özel bi bölüm herkese slm lar bol kazançlar.....
arkadasım belki ben geciktim bu cevabı verirken am iş arayanlar bölümü zaten mevcut forum ana sayfada aşagılara in
bu arada hangi il ilçe neredensin belki yardımcı oluruz
aklımızda bulunsun
Merhaba..
Samsunda okuyorum ama Balıkesirdeyim.Şuanda okuduğum bölümle hiçte alakası olmasada grafikerlik yapıyorum.(öğrenme aşamasındayım grafikerim diye bir ukalalık yapmayayaım şimdi
)Nasıl oldu bende bilmiyorum birden bire işin içinde buldum kendimi.Martta samsundayım.Aslında staj yapmam gerekiyor mimarlık bürosunda ama onun yerine gece evde proje çizip gündüz ajansta grafik tasarımlarla uğraşıyorum.İki enstüriman çalıyorum.2003 yılında bir müzik grubu kurduk arkadaslarla zaman zaman stüdyoya kapanıyoruz.Fotoğrafçılıklada ilgileniyorum.Hatta en büyük hayallerimden biri çektiğim fotoğrafları önce grafik tasarımlarla şekillendirip sonrada yağlı boya kullanarak tablolar yaratıp bir sergi açmak.Hayatın tadını sanatla yaşayabileceğime inanıp maddiyatın pembenin avukatlığına soyunduğum her seferde işime burnunu sokup hayatımı çekilmez kılmasından memnuniyetsizim.
Aşığım..Mutluyum..İsteyen arkadaslar msn ekleyebilir.Muabbetim ukalalaşmadığım zamanlarda iyidir
(Bir gün çok iyi bir sanatçı olucam.Hangi daldan yakalarım bilmiyorum ama olucak umudum var
önemli olan sevdigin işi yapmaktır gerisi sıkıntı yaratır
ilkokuldan beri resim üzerine egilim gösterdim
lisede düz liseye gittim resim ersi var diye ama sonra fen bölümünü sectim bizim resim iş yattı çogu öğretmenlerin resim karın doyurmaz oglum test cöz deselerde resim yarışmalarına ilk çagırılan ögrenciydim nedense her yarışmadan derece alsamda onlar için önemli degildi ilk denememde güzel sanatları kazanamayınca makine-resim-konstrüksiyon okudum 2sene yine sınava girdim bi yandanda tabela reklam üzerine çalışıyordum 9 eylül yedekte kaldım canım sıkldı asker gittim geldim 1 sene daha aynı yerde işe devam ettim şimdi ant. bi reklam şirketinde grafikerlik yapıyorum
yani demem o ki insan neydim ne oldum okudugun yada baskasını istedigi işi degil kendi sevdigin ve becerebildigin işi yaptı basarılı olasın
üniv.de bi hocamız bana
MESLEĞİN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ
MESLEĞİNDE İYİ KÖTÜ OLMAK olur dedi...
bilmem anlatabildimmi
biraz uzun oldu ama iyi oldu rahatladım valla
sanada basarılar dilerim....