Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anil_izm

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben izmir' den anıl.okul yenı bitti iş hayatında daha çok yeniyim.şu anda etiket firmasında işi ögrenmeye çalısıyorum.bu sitede bana yardımcı olacak arkadasların olduguna ınanıyorum.herkese merhabalar...

muzzy85

🌱Yeni Üye🌱
Slm...
İsmim muzaffer, 23 yaşındayım, İzmirliyim, 3 yıldır grafikerlik yapıyorum...
Şu anda bir etiket firmasında çalışıyorum ...
Siteye yeni üye oldum we bu sitenin bana güzel şeyler kazandıracağını düşünyorum...

ferruh

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ismim Ferruh bir gazetenin görsel editörüyüm :) hepinize saygılar

grafik_art

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar.
Bende 2 yıldır grafikerlik yapıyorum. Grafikerlik sürekli gelişim değişik fikirler istediği için yeni arkadaşlarla tanışıp farklı bilgiler paylaşmak istiyorum

grafik_art

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilge adam grafik kursunun fiyatlarından haberi olan varmı?? yada en iyi grafik kursu hangisi yardım ederseniz sevinirim.bilmediğim bikaç ayrıntı var herşeyi bilmeliyim:)

Grafik Kurslarına gitmeni açıkçası tavsiye etmem. Pek bişey öğretmiyolar. çalışarak öğrenmek en güzeli. Ama 10 Parmak Kursuna gitmeni Tavsiye ederim.Bilgisayara Daha iyi hakim olursun

GULİZARUNAL

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben gülizar 27 yaşındayım en çok sevdiğin üreten insanlardır ve grafikerler en büyük örnekleridir.ben mali müşavir yanında muhasebeci olarak çalışmaktayım.ama yaptığınız tasarımlar beni çılgına çeviriyor bende yapmak istiyorum kolay gelsin hepinize.

muttabomer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
es-s.a.
ben enver, yaklaşık 6 yıldır bu işle meşgulüm, mac ve pc kullanıcısıyım, Matbaa sektöründe bilmediğim dal çok azdır. Gaziantepte ikamet etmekteyim, 23 yaşında askerliğimi tamaladım, muhafazakar bir hayat sürdürmeye devam ediyoruumm. Herrkese slm larımı en içten iletiyorum. Bu yolda Yüce Rabbim herkese zihin açıklığı versin... görüşmek üzere, Gaziantepte işiniz düşerse ben burdayımm. Allah'a emanet olun!!!!

küçük grafiker

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
ismim kubilay şuanda İTÜ'nün ilköğretim okulunda okuyorum 8. sınıftayım.İleride grafik tasarımcısı olmak istiyorum sizlerin bana yardımcı olacağınızı düşünerek bu siteye üye oldum... :) :D

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
creative

bir reklam şirketinde benimle beraber yaklaşık 8 ay çalışıp daha sonra işten ayrılan bi bayan ark. şuanda iş aramaktadir eger yardımcı olabilirseniz aracı olmak isterim

hatta kendiside melekru rumuzuyla site üyelerinden

grafiker_hakan

🌱Yeni Üye🌱
herkese selam ben Grafiker Hakan hobilerim gezmek yüzmek hafta sonları basket oynamak önceleri reklamcıda çalışırdım şimdi matbaadayım farklı bölümlerde grafikerlik yapmayı ve herşeyi öğrenmeyi istiyorum onun için böyle bir değişiklik yaptım reklamcılık sadece tasarımdan ibarettir ama matbaacılık çok farklı bilgiyede dayanıyor kahramanmaraş lıyım genelde gazete - dergi - kitap - broşür çalışmaları yapıyorum yakında şanımı türkiye ye duyurmayı planlıyorum saygılar ...

grafiker_hakan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar msn adresim ********* sohbet etmek isteyenler
beklerim hem bilgi paylaşımlarında bulunabiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

aman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba herkese bende karamandan ayfer ben mekteplı degıl alaylıyım ılkokul mezunuyum mattbaa ve reklam ajansında grafıkerlık yapıyorum corel feeehend photosohoop bılıyorum bu sıteden epey ogrendıklerım oldu bızı bılgılendıren arkadaslara tessekur edıyorum kolay gelsın herkeze

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba herkese bende karamandan ayfer ben mekteplı degıl alaylıyım ılkokul mezunuyum mattbaa ve reklam ajansında grafıkerlık yapıyorum corel feeehend photosohoop bılıyorum bu sıteden epey ogrendıklerım oldu bızı bılgılendıren arkadaslara tessekur edıyorum kolay gelsın herkeze

slmm ayfer karaman derken il kodu 70 olanmı
eger ööle ise merkezdesindir
büyük ihtimalle karsılasmısızsır ozaman yaklaşık 1 yıldır antalyadayım
eskiden Karaman Barbaros Reklamda idim
neyse sanada kolay gelsin iyi çalışmalar memlekete selamlar

slmm grafikerler.net ailesi grafikerler için önemli bi site olduğunu farkındayım.... bence iş arayanlar için de bi bölüm açsak tam süper olur şuan işsizim ve iş arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar.linki şöyle atsak grafikerim iş arıyorum die özel bi bölüm herkese slm lar bol kazançlar.....

arkadasım belki ben geciktim bu cevabı verirken am iş arayanlar bölümü zaten mevcut forum ana sayfada aşagılara in

bu arada hangi il ilçe neredensin belki yardımcı oluruz

aklımızda bulunsun

Merhaba..:)Samsunda okuyorum ama Balıkesirdeyim.Şuanda okuduğum bölümle hiçte alakası olmasada grafikerlik yapıyorum.(öğrenme aşamasındayım grafikerim diye bir ukalalık yapmayayaım şimdi:))Nasıl oldu bende bilmiyorum birden bire işin içinde buldum kendimi.Martta samsundayım.Aslında staj yapmam gerekiyor mimarlık bürosunda ama onun yerine gece evde proje çizip gündüz ajansta grafik tasarımlarla uğraşıyorum.İki enstüriman çalıyorum.2003 yılında bir müzik grubu kurduk arkadaslarla zaman zaman stüdyoya kapanıyoruz.Fotoğrafçılıklada ilgileniyorum.Hatta en büyük hayallerimden biri çektiğim fotoğrafları önce grafik tasarımlarla şekillendirip sonrada yağlı boya kullanarak tablolar yaratıp bir sergi açmak.Hayatın tadını sanatla yaşayabileceğime inanıp maddiyatın pembenin avukatlığına soyunduğum her seferde işime burnunu sokup hayatımı çekilmez kılmasından memnuniyetsizim.:)Aşığım..Mutluyum..İsteyen arkadaslar msn ekleyebilir.Muabbetim ukalalaşmadığım zamanlarda iyidir:D(Bir gün çok iyi bir sanatçı olucam.Hangi daldan yakalarım bilmiyorum ama olucak umudum var:)
y1ptbdcgi5u2fpmt5rplcnuwt6.jpg

önemli olan sevdigin işi yapmaktır gerisi sıkıntı yaratır
ilkokuldan beri resim üzerine egilim gösterdim
lisede düz liseye gittim resim ersi var diye ama sonra fen bölümünü sectim bizim resim iş yattı çogu öğretmenlerin resim karın doyurmaz oglum test cöz deselerde resim yarışmalarına ilk çagırılan ögrenciydim nedense her yarışmadan derece alsamda onlar için önemli degildi ilk denememde güzel sanatları kazanamayınca makine-resim-konstrüksiyon okudum 2sene yine sınava girdim bi yandanda tabela reklam üzerine çalışıyordum 9 eylül yedekte kaldım canım sıkldı asker gittim geldim 1 sene daha aynı yerde işe devam ettim şimdi ant. bi reklam şirketinde grafikerlik yapıyorum

yani demem o ki insan neydim ne oldum okudugun yada baskasını istedigi işi degil kendi sevdigin ve becerebildigin işi yaptı basarılı olasın

üniv.de bi hocamız bana
MESLEĞİN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ
MESLEĞİNDE İYİ KÖTÜ OLMAK olur dedi...

bilmem anlatabildimmi

biraz uzun oldu ama iyi oldu rahatladım valla
sanada basarılar dilerim....

türkan yıldırım

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba siteyi yeni keşfettim.Eğtici ve kaliteli bir site grafiker arkadaşlarla tanışıp bilgi alış verişinde bulunmak isterim.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar.ben de antalyadayım,antalyalıyım.
bilgisayar programcılığı bitirdim. bi yerlerden başla artık dediler. ilk adımımı reklam şirketine attım. yaklaşık 9 ay çalıştım doghanla birlikte,yardımlarını unutamam
ve gerçekten büyük keyif aldım... photoshop ve corel üzerine yoğunlaştım. teoriyi pratiğe dökmeye çalıştım yani.
iyi bi tecrübe oldu benim için. iyi ki adımımı bu yönlü atmışım diyorum şimdi.
çünkü renklerle uğraşmak kodlarla uğraşmaktan daha zevkli geliyor bana.
doghanın hocasının sözünü tuttum. mesleğinde iyi olmak lazım... benim de tek amacım bu.
şu an da antalyada iş arıyorum.
ayrıca grafikerler.net te olmak gerçekten çok güzel.

hepinize kolaylıklar diliyorum.

sevgiler...

Son düzenleme:

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Fakat gerçekten içeriğe bayıldım. 92 den beri grafikerlik yapıyorum. Matbaa sektöründeyim. Montajcılıkla başladım. Ve baskı tekniği konusunda oldukça tecrübeliyim. Eşimde Matbaa sektöründe üretim müdürlüğü yapıyor. Birbirimize çok faydalı olacağımıza inanıyorum.

Lady_a

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadslar ben Antalya da yasıyorum sizlerden bi ricam var ajansımıza grafiker aranıyor çok acil ihtiyacı olan arkadaşlarınıza duyurursanız sevinirim.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
merhabalar arkadslar ben Antalya da yasıyorum sizlerden bi ricam var ajansımıza grafiker aranıyor çok acil ihtiyacı olan arkadaşlarınıza duyurursanız sevinirim.

iş ilanları bölümü var oraya yazarsanız mesajınız daha çok ilgi görür ;)

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adanalıyık

Çukurovadan Çukurova sıcaklığında bir kucak dolusu sevği ve selamlar..
Adanalıyık. Milliyet Gazetesi Adana Bölgede çalışıyorum, Seri ilan sayfalarını yapıyorum..
Adanadan Şalgam isteyen olursa söylesin:)

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar ben istanbul' dan funda .okul yenı bitti iş hayatında daha çok yeniyim.şu anda matbaada çalışıyorum ve işi ögrenmeye çalısıyorum. bu sitede bana yardımcı olacak arkadasların olduguna ınanıyorum. ve Herkese merabalar