gfb_cnn_1907
👑Efsanevi Grafiker👑
esracım :rofl: olay süpermiş gökçe adaya gidenlerin hepsinin çocukları gökçe olacak artık :rofl:
Bende iki isimi olanlardanım
Gökçe Esra...
Ama herkes esra diyor ki ben Gökçe den pek haz etmem...
Esra arapça kökenli bir kelime ve anlamı hızlı çabuk demek...
Ki bana birebir uyar herşeyim; yürüyüşüm; konuşmam; hayatım hızlı ve çabuktur
Gökçenin anlamını bilmiyorum ama onunda annem ve babam için büyük anlamı var daha doğrusu bir hikayesi...
Annemler çok severek evlenmişler...
Babam üni okuduğu için askere evlendikten sonra 1 yıllık gitmiş
Gökçe Ada da yapmış askerliğini...
Bir gün annem babama süpriz yaparak Gökçe adaya ziyarete gider; orda güzel bir haftasonu geçirirler ve annem bana orda hamile kalır :utann:
Ben doğduğumda da babam hala gökçe adada olduğu ve beni üç ay boyunca da göremediği için; asıl adımın önüne birde göbek adı ekleyerek "Gökçe" koyarlar...
Durum budur yani...
ben Gökçe yi kullanmıyorum ama annemler için çok önemli yani...
Ve bende böyle bir aşkın ve mutluluğun adını taşıdığım için gurur duyuyorum...
:tongueout:Emre 1. Âşık, tutkun, müptelâ. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş
buda sevdiğim anlam
esracım :rofl: olay süpermiş gökçe adaya gidenlerin hepsinin çocukları gökçe olacak artık :rofl:
vay gerçekten hoş bir hikaye bir ismin böyle bir hikayesinin olması gerçekten hoş. esra da gökçe de güzel isim bence mesela düşünsenize ya çocuk doğdu
-adını ne koyalım?
-ahmet koyalım.
-olur.
böyle bir durumun karşısında böyle hikayeye sahip olması bir ismin ne kadar hoşş bu arada adı ahmet olan arkadaşlar alınmasındalar sadece bir örnek.
gerekirse ölürümde bak gelişme var sadece ( E ) yazardım şimdi ise adı4 Dakika önce 10:28:05
gfb_cnn_1907
Alıntı:
esrakpln´isimli üyeden Alıntı
Emre 1. Âşık, tutkun, müptelâ. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş
buda sevdiğim anlam
ah esra ah emre diye ölcen deli kız (kankammm)
Teşekkürler beğenmenize sevindim :wink:
Bende çok mutluyum böyle olduğu için...
:rofl: :rofl: sana artık gökçe diyecegim esracım izin verirsen :rofl: anlamı çok hoşuma gitti annen ve babana saygı :rofl: sen artık gökçesin :kiss1:
beğenilmeyecek gibi değil ki ben de merak ettim şimdi eve gidince bi anneme filan sorayım benim adımı nasıl koymuşlar die
Gökçe Esra...
Gökçenin anlamını bilmiyorum ama onunda annem ve babam için büyük anlamı var daha doğrusu bir hikayesi...
Bir gün annem babama süpriz yaparak Gökçe adaya ziyarete gider; orda güzel bir haftasonu geçirirler ve annem bana orda hamile kalır :utann:
Ben doğduğumda da babam hala gökçe adada olduğu ve beni üç ay boyunca da göremediği için; asıl adımın önüne birde göbek adı ekleyerek "Gökçe" koyarlar...
Durum budur yani...
Gökçe Esra...
Durum budur yani...
Söyleyecek birşey bulamadım 18-' nin Foruma girmesi Rtük kararıyla yasaklanmıştır.
Ayrıntıları öğrenmesek de olurdu...
aşkolsun yaa kötü bir şey demedim ki ben :utann: :crying:
Bu hikayeyi dinleyen herkes tebessüm eder bende anlattım özür dilerim rahatsız olan olduysa :worried: :crying:
dogan ben bir sahne yazdım bile :rofl: annen ve baban dogan görünümlü bir araba alacaklarmış sonra gitmişler arabayı beğenmişler. bu arada annen sana hamile tabi. 3 gün sonra alacagız demişler anlaşmışlar 3 gün sonra gittiklerinde bir bakmışlarki arabayı baska birine satmışlar annen ve baban çok üzülmüşler baban demişki oglum olursa adı dogan olsun ama aramızda dogan görünümlü şahin deriz hanım demiş :rofl: böylelikle ismin oluşmuş :rofl: attım şakacıktan umarım alınmazsın arkadasım..
esra sende ilerleme var kuzucum bence git emreye de ki emre Aşık kankam benim :kiss1:
aşkolsun yaa kötü bir şey demedim ki ben :utann: :crying:
Bu hikayeyi dinleyen herkes tebessüm eder bende anlattım özür dilerim rahatsız olan olduysa :worried: :crying: