Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modea logo tasarımları hiçbiri beğenilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qaqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar güzel..beğenmemelerinini bi nedeni olmalı kafalarında istedikleri bi şey vardı demekki ne biliym..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logolar gayet iyi gözüküyor,ya müşteride zevk yok ya da çok alternatif olunca seçemedi.
Emeğine sağlık güsel çalışmalar.

perikiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
11 numralı logonu cok begendım bencede cok secenek sunma kafaları karısır ve karar veremezler 11 numarana talıbım desen :):)

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir logo için en önemli özellik özgün olmasıdır bence. Bir yerden alıntı yapıp ben yaptım demek bana pek hoş gelmiyor. Yorumları okumadan önce bende logolarınızı beğenmiştim ancak bir yerden alıp hazıra konmak çokta hoş değil. Daha özgün çalışmalarda bulunmak dileğiyle

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede bu kadar güzel çalışmalardan birini beğenmediyse çok klişe bişey istiyo demekki
valla ben çok beğendim
sanırım diğer arkadaşların dediği gibi çok fazla alternatif kafa karıştırmış müşteride

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
müsteri uyanik cikmis bence adamini tanimis, bu logolar alinti kimse ara sayfalarda yazanlari okumuyormu, emek yok yani iste.... calisma kötü olsun benim olsun

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence sen satış yonunu gelıstırmelısın

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
10. ve 11 beğendim bunu müşteri neden beğenilmediğini anlamıyordum müşteri daha güzel yapmasına zevki bekliyor galiba

silenceblue

🌱Yeni Üye🌱
ellerine ve emeğine sağlık logo çalışmaların gayet.güzel... muss un dediği gibi müşterinin kullanacağı logoyu bizimle paylaşırsan seviniriz...

armaozcan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.armaofset.net
tebrikler bazıları gayet güzel olmuş
bende almak isterim
saygılar özcan arslan

Moderatör tarafında düzenlendi:

armaozcan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.armaofset.net
gayet güzel olmuşlar bazıları işten anlamaz onlar rengaren ister sen vektorel ve iki renk üzerine çalışmışsın buda tabelasından baskılı evrağına kadar rahat uygulama ve tasarruf sağlar fakat anlamamış en altta soldaki sektör için uygun bir karekter olmuş

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
erçekten çok guzel ve hoş olmuş neyını begenmedınler anlamdım.ama bencede çok alternatıf sunmam karar vermelerınde zorluk çekmelerınıe neden olmuş .
gayet iii ve hoş çalışmalr emeğine sağlık :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede logo tasarımları gayet güze ve orjinal gözüküyorlar arkadaşım.Müşteri işte fazla seçenek sunuldugu zaman ne istedilerini bilmiyorlar kesin öle olmuştur emeginee saglık arkadaşım.

esma77

🌱Yeni Üye🌱
bencede 6. 9. 16. daha güzel olmuş,emeğine sağlık:)bu arada ben az önce üye oldum ev hanımıyım,biyerde özel üye ücret falan diyordu, bura ücretli değil inş. biri beni bilgilendirirse sevinirim :)

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki sadece logo diğil de kurumsal olarak gönderseydiniz o zaman daha iyi sonuç alabilirdiniz.

sign

🌱Yeni Üye🌱
seçememeleri çok normal çünkü hepsi çok güzel olmuş

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logoların hiçbirisinde sadelik, sektöre uyumluluk ya da fikirsel bir altyapı göremedim. ilk iki sayfadaki bazı yorumları hızlıca okudum, "hepsi çok güzel nasıl seçilmemiş" diyenler var. ben de idda ediyorum seçilse şaşardım. kolaj işi gibi duruyor. yani günahını almayım ama hazırdan alınıp yapılmış gibi. kusura bakma.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmuş arkadaşım ama çok alternatif sunman olmamış :( ne yazikki müşterilerin önüne ne kadar alternatif geliyorsa o kadar aklı karışıyor. farklı çizgilerde 3-4 çalışma yeterli, birde her çalışmanın konseptini müşteriye anlatman ve neyi amaçladığını belirtmen gerekiyor. iyi çalışmalar.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yok artık hiç birini beğenmedilermi allah allah :) Okadar çok alternatif sunmuşsun ki yani. Tabi bazen böyle kişiler çıkabiliyor. Emeğine sağlık arkadaşım hiçbiri kötü değil. Demekki onlar aradıklarını bulamamışlar...

interhalil_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o kadar çok altarnatif sunmuşsunki içinden birine karar verememeleri normal
ben şimdiye kadar bi çok logo sattım en fazla 3 altarnatif veriyorum
seninde öyle yapmanı öneririm
bu arada logolarda hiç fena değil ama aralarında hangisi en iyisi dersen bende seçim yapamadım :)

katılıyorum, gülmekten diil ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...