Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modea logo tasarımları hiçbiri beğenilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık. bence yanlış kişilerle çalışmışsınız. Ayrıca beğenilmemesi başka firmalara uyarlanılmayacağı anlamına gelmez ileride işinize yarayabilir. Saklamanızda fayda var

arock06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık. bence yanlış kişilerle çalışmışsınız. Ayrıca beğenilmemesi başka firmalara uyarlanılmayacağı anlamına gelmez ileride işinize yarayabilir. Saklamanızda fayda var

Arkadaşım neyi saklayacak ya zaten bu logoların hepsi çalıntı (esinlenmek değil) direk almış koymuş arkadaş yahu... Burda emeğe saygı vs.. gibi ithamlarda bulunuluyor. Nerde EMEK?!!... Ben göremiyorum emek, evet vakit harcamış ve site site dolaşmış.. Bu mudur.. Yapmayın arkadaşlar ortada emek falan yok.. Logoların hepsi güzel, ama senin yaptığın hiç hoş değil. İnsanlar saf değil kimseyi kandıramazsın!... Herkese başarılar....

lastshadow

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım neyi saklayacak ya zaten bu logoların hepsi çalıntı (esinlenmek değil) direk almış koymuş arkadaş yahu... Burda emeğe saygı vs.. gibi ithamlarda bulunuluyor. Nerde EMEK?!!... Ben göremiyorum emek, evet vakit harcamış ve site site dolaşmış.. Bu mudur.. Yapmayın arkadaşlar ortada emek falan yok.. Logoların hepsi güzel, ama senin yaptığın hiç hoş değil. İnsanlar saf değil kimseyi kandıramazsın!... Herkese başarılar....

" arock06 " arkadaşımızın yorumuna katılıyorum çalıntı logolar.Bari konuyu -adamlar ne güzel logo yapmış- diye açsaydın.Ben yaptım diye yalan söyleyerek değil. Bu konuya yorum yazmak durumunda kalan arkadaşların EMEĞİNE sağlık diyebiliyorum ancak.

graphimedia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bütün logolar pixellogo adlı hazır logo satan siteden alınmış..

Bu kadar (ç)alıntı logoları kendisinin yaptığını sölemesi şok edici.. Malesef grafik tasarımcılık bu yöne kaymaya başladı. İşini hakkıyla yapanları emek harcayanları kesinlikle bu cümleden muaf tutuyorum. Üretkenlik yaratıcılık bitmiş.. Eline laptopunu alan grafikerim geçiniyor.. Yemezler arkadaşlar... yemezler...!!!

Mesleğimizin daha fazla kirletilmemesi ümidiyle...

Tüm emek sarfeden arkadaşlara çalışmalarında başarılar... Kalanına saygılarımı iletemiyorum malesef...

filipiti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12 den 16 ya kadar olan çalışmalar çok hoşuma gitti harikasın yaa çok güzel olmuş bunuda beğenmiyorlarsa neyi beğencekler anlamadım valla..

Fuma

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışmalar yapmış ama keşke bukadar fazla seçenek sunmasaydın 2 veya 3 tanesini gösterseydin yeterdi.

aerdogan

🌱Yeni Üye🌱
Logolar alıntı olmuş ama pixellogo.com dan daha yaratıcı calısmalarla devam edebilirsin bence.....

seldaben1

🌱Yeni Üye🌱
bence hepsi çok güzel olmuş..2.sini yollarsan sevinirim.

ben 4. ve 9.da istiyorum zahmet olmazsa:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ryden

🌱Yeni Üye🌱
en sağda ustten 2. logo gayet şık duruyor ellerine sağlık

ustuner12

🌱Yeni Üye🌱
Bu sandalye koltuk imalatçılarını anlamak mümkün değil bi tane de benim başımda var adam her iş yaptıracağında logosunu değiştiriyor. sinir oluyorum...

seldaben1

🌱Yeni Üye🌱
Moderatör tarafında düzenlendi:

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
G Ö R Ü N E N köy klavuz istemez. Aylardır söylüyorum, Bunu yapmayın arkadaşlar, kendi çalışmalarınızmış gibi göstermeyin. Dışardan kolay geliyo bazılarına, ama unutmayın.

BAZILARI DÜŞÜNÜR BAZILARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ÇİZER

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaaa bu ne hata senin bu kadar logo sunarsan beğenmezler tabii en fazla 3 adet yapman lazımdı ne diyelim buda sna deneyim olsunn kolay gelsinn...

htchrn

🌱Yeni Üye🌱
12-13 güzel olmuş bana atabilirmisin fh larınız anilmatbaa@**********

Netw0rkkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logolar bi yerlerden tanıdık geliyor gibii ama gayet güzel çalışmalar olmus emegıne saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...