Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeğinize sağlık. bence yanlış kişilerle çalışmışsınız. Ayrıca beğenilmemesi başka firmalara uyarlanılmayacağı anlamına gelmez ileride işinize yarayabilir. Saklamanızda fayda var
emeğinize sağlık. bence yanlış kişilerle çalışmışsınız. Ayrıca beğenilmemesi başka firmalara uyarlanılmayacağı anlamına gelmez ileride işinize yarayabilir. Saklamanızda fayda var
Arkadaşım neyi saklayacak ya zaten bu logoların hepsi çalıntı (esinlenmek değil) direk almış koymuş arkadaş yahu... Burda emeğe saygı vs.. gibi ithamlarda bulunuluyor. Nerde EMEK?!!... Ben göremiyorum emek, evet vakit harcamış ve site site dolaşmış.. Bu mudur.. Yapmayın arkadaşlar ortada emek falan yok.. Logoların hepsi güzel, ama senin yaptığın hiç hoş değil. İnsanlar saf değil kimseyi kandıramazsın!... Herkese başarılar....
Arkadaşım neyi saklayacak ya zaten bu logoların hepsi çalıntı (esinlenmek değil) direk almış koymuş arkadaş yahu... Burda emeğe saygı vs.. gibi ithamlarda bulunuluyor. Nerde EMEK?!!... Ben göremiyorum emek, evet vakit harcamış ve site site dolaşmış.. Bu mudur.. Yapmayın arkadaşlar ortada emek falan yok.. Logoların hepsi güzel, ama senin yaptığın hiç hoş değil. İnsanlar saf değil kimseyi kandıramazsın!... Herkese başarılar....
" arock06 " arkadaşımızın yorumuna katılıyorum çalıntı logolar.Bari konuyu -adamlar ne güzel logo yapmış- diye açsaydın.Ben yaptım diye yalan söyleyerek değil. Bu konuya yorum yazmak durumunda kalan arkadaşların EMEĞİNE sağlık diyebiliyorum ancak.
arkadaşlar bütün logolar pixellogo adlı hazır logo satan siteden alınmış..
Bu kadar (ç)alıntı logoları kendisinin yaptığını sölemesi şok edici.. Malesef grafik tasarımcılık bu yöne kaymaya başladı. İşini hakkıyla yapanları emek harcayanları kesinlikle bu cümleden muaf tutuyorum. Üretkenlik yaratıcılık bitmiş.. Eline laptopunu alan grafikerim geçiniyor.. Yemezler arkadaşlar... yemezler...!!!
Mesleğimizin daha fazla kirletilmemesi ümidiyle...
Tüm emek sarfeden arkadaşlara çalışmalarında başarılar... Kalanına saygılarımı iletemiyorum malesef...
Bu sandalye koltuk imalatçılarını anlamak mümkün değil bi tane de benim başımda var adam her iş yaptıracağında logosunu değiştiriyor. sinir oluyorum...
G Ö R Ü N E N köy klavuz istemez. Aylardır söylüyorum, Bunu yapmayın arkadaşlar, kendi çalışmalarınızmış gibi göstermeyin. Dışardan kolay geliyo bazılarına, ama unutmayın.