cemilonline
🏅Acemi Tasarımcı🏅
kolay gelsin;
ya benim quark expresste çok büyük bir sorunum var ve kimsede çözemedi ne bilgisayarcı nede quarktan anlayan biri ;
sorunum da ; quark express 7.2 kullanıyorum sayfa düzenlemesi yaparken sayfanın altında ve yanında bulunan tools (araç çubukları) sayfada yapraklanma oluyor araç çubukları bir kayboluyor bir geliyor.sayfa üst üste biniyor.ve bu 5 dadikada bir programı kapatıp yeniden açmama sebep oluyor.2 aydınr bununla uğraşıyorum şunuda söyliyeyim ekran kartı sorunlu değil blgisayar da yeni 2 aylık bir bilgisayar bu sorun neden kaynaklanır. bana yardımcı olursan çok sevinirim.yada beni yönlendirisen ,
Aynı anda başka bir program açıksa eğer oluyor. Bende Corel Draw açıkken oluyor. Ben bir kaç defa yeniden kapatıp yeniden açmıştım programı ama sonradan Corel Drawı simge durumuna küçülttüğüm zaman araç çubuklarının geri geldiğini gördüm. Dediğimi gibi diğer çalıştığın programı simge durumuna küçültürsen problem ortadan kalkar sanıyorum. Başka bir çözümü varmı bilmiyorum ama arka planda çalışan bir güvenlik programın varsa ondanda kaynaklanabilir.