Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QuarkXPress 8 de treleme nasıl oluyor ctrl+shift+D den türkçeye ayarladım ama istediğim gibi yani tam anlamıyla tireleme yapmıyor. yaması falanda yok sanırım nasıl yapıcam.
QuarkXPress 8 de treleme nasıl oluyor ctrl+shift+D den türkçeye ayarladım ama istediğim gibi yani tam anlamıyla tireleme yapmıyor. yaması falanda yok sanırım nasıl yapıcam.
merhaba ben i mac kullanıyorum quark 7 programını kullanıyorum ama şöyle bi sorunla karşılaştım quark programını acınca özelliklerini kullanamıyorum nasıl yaptıysam kapatmışım bide programı güncellersem sorun çözülürmü nasıl güncellerim ilginize teşekkür ederimmm...
merhaba ben i mac kullanıyorum quark 7 programını kullanıyorum ama şöyle bi sorunla karşılaştım quark programını acınca özelliklerini kullanamıyorum nasıl yaptıysam kapatmışım bide programı güncellersem sorun çözülürmü nasıl güncellerim ilginize teşekkür ederimmm...
herkese merhaba. Ben quark 8 kullanıyorum. Fakat metni dekupe edilmiş resme sarmada sıkıntı yaşıyorum. Modify>Runaround seçeneğinde auto image seçeneğiyle olması gerektiğini biliyorum fakat yapamadım hangisini denediysem. Bu konuda bana yardımcı olabilecek yada ayrıntılı bir kaynak gösterebilecek birisi varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
herkese merhaba. Ben quark 8 kullanıyorum. Fakat metni dekupe edilmiş resme sarmada sıkıntı yaşıyorum. Modify>Runaround seçeneğinde auto image seçeneğiyle olması gerektiğini biliyorum fakat yapamadım hangisini denediysem. Bu konuda bana yardımcı olabilecek yada ayrıntılı bir kaynak gösterebilecek birisi varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Denedim fakat yine olmadı.Quarkta embedded path seçeneği seçilebilir olarak çıkmıyo. Sanırım dekupajda bir yanlış yapıyorum her yerde farklı anlatmışlar aklım karıştı. biraz zahmet vermiş olucam fakat mizanpajda runaround efektini verebilmem için gereken dekupajı kısaca anlatabilirmisiniz? yada bu konuyla ilgili bir linkte olur.(pen tool seçeneği olursa çok iyi olur) çok teşekkürler tekrardan
quarkta quarkın içerisine resim ihraç ederken pdfin içerisindeki resmi ihraç etmek istiyorum ama pdf seçtiğim zaman normalde resmi hemen quark dosyasının içerisine atıyodu ama şimdi seçiyorum atmıyor artık. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
slm arkadaşlar bu soru daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın yerel bi gazetenin mizampajını yapmaktayım daha 6 ay oldu... Sorunum şu : kendi pcimde yaptıgım tasarımı QXD şeklinde kaydediyorum sonra bu dosyayı faklı pc de acınca actıgım pcde bütün fontlar mevcut olsa bile karakter sorunu yaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim.. şimdiden teşekkür ederim
Ben fizik öğretmeniyim. Ders notlarımı freehand 10 da şekilleri çiziyor bu şekilleri quarkxpress 6.0 a atıp yazıları orada yazarak hazırlıyordum. Daha sonra dizüstü bilgisayar aldım. Bunda windows 7 yüklü. Quarakxpress 6.0 win 7 de sağlıklı çalışmadı. Quarkxpress 8 yükledim bu sefer de quark 8 freehand de çizdiğim şekilleri düzgün göstermiyor. Windows 7 de quarkxpress 6.0 ı düzgün bir şekilde çalıştırmanın yolu veya quark 8 de freehand de çizdiğim şekilleri düzgün görüntülemenin yolu var mı* Yardımcı olursanız sevinirim.
çizdiğiniz şekiller nasıl düzgün gözükmüyor tam idrak edemedim :S Quark zaten fotoğrafları düzgün göstermez bozuk gibi gözükür PDF yapıp bakabilir misiniz aceba ordada sorunlu gözüküyor mu ?
Ben fizik öğretmeniyim. Ders notlarımı freehand 10 da şekilleri çiziyor bu şekilleri quarkxpress 6.0 a atıp yazıları orada yazarak hazırlıyordum. Daha sonra dizüstü bilgisayar aldım. Bunda windows 7 yüklü. Quarakxpress 6.0 win 7 de sağlıklı çalışmadı. Quarkxpress 8 yükledim bu sefer de quark 8 freehand de çizdiğim şekilleri düzgün göstermiyor. Windows 7 de quarkxpress 6.0 ı düzgün bir şekilde çalıştırmanın yolu veya quark 8 de freehand de çizdiğim şekilleri düzgün görüntülemenin yolu var mı* Yardımcı olursanız sevinirim.
çizimin üzerine sağ tıklayın preview display a gelin orda low resulationu hight resulation yapın düzelecektir.. kırık görünmesinin sebebi görüntü çözünürlülüğünü düşürüp hızlı çalışmanızı sağlamaktır.. programın seçeceklerinden de bunu ayarlayıp genel olarak net görünmesini sağlayabilirsiniz...
Merhaba. Macintoshta Quark ile çalışırken, program donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar kullanamıyorum bilgisayarı. Sorunun nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim, biliyorsanız, yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Merhaba. Macintoshta Quark ile çalışırken, program donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar kullanamıyorum bilgisayarı. Sorunun nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim, biliyorsanız, yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
QuarkXpress 7 sürümüyle gazete hazırladım kaydettim ve bilgisayara restart atmam gerekiyordu. Resetledim. Ardından Quark belgesini açmak istediğimde bu belge bu sürümle açılamaz gibisine bir uyarıyla karşılaştım. 3-4 ayda bir başıma gelsede bir gazeteyi baştan yapılandırmak canımı sıkıyor. Çözüm konusunda bilgisi olan varsa çok memnun olurum