eger butun resimler siyah gosteriyorsa hepsini CMYK ve tiff yaptigina emin ol.. siyahsa buyuk ihtimall RGB kalmistir.. ve fotograflarin ayni dosyada olmasina dikkat et, mesela bi fotografi quark sayfasina koydugun zaman o fotografi sonr abaska bi yere tasirsan quark o fotografi bulamaz ve bu resmin kalitesini dusurur ya da hata verir!
kolay gelsin
Teşekkürler poseidon ; Ancak Yaptığımdan eminim denedim de , Fotorafı alıyorum Ps de , Cmyk yapıyorum Ve Tiff olarak kaydediyorum.Quark ayarları nı da yaptım ama oLmuyor ? Yani bir ayar dikkatimi çekti..
Simdi Pdf çevirirken Dpi ayarını 72 yaptığımda siyah görünüyor,300 yaptığıımda ise Beyaz çıkıyor sayfa bomboş ama mesela Pdf de rastgele boşluğa tıkLıyorum seçili alan olmuyor fakat resmin olduğu yere yani boş olan yere tıkladığımda seçiliyor , sağ tıklıyorum o zaman copy image Yazıyor.
Dosyaların aynı yerde olduğuna da eminim.Olmasa bile gelen uyarı ile buluyorum..
Bana Lütfen yardımcı OLun Çok zor durumdayım ve kimse yardım etmiyor.Bir buradan u mut bekLiyorum...Tşkler..