Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TL Simge Yarışması | Sayfa 39 | Grafikerler.net
Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TL Simge Yarışması

Lifetime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aşağıdaki adresteki programı bilgisayarınıza kurduğunuzda font olarak AbakuTLSymsans ı seçip altGR+T tuş kombinasyonu ile logomuz çalışır hale geliyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ancak herhangi bir vektorel çizim programında yazıyı convertleyip simgeye bakmanızı öneririm. 1 haftalık bir grafiker bile daha teknik çizerdi heralde.
Saygılar.

https://www.tcmb.gov.tr/yeni/iletisimgm/TLSimge/kurulum.html

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Atı alan üsküdarı geçti, biz çene suyu çorbaya devam. :D:D:D

rafetgulmez

🌱Yeni Üye🌱
Beyler neyse konuyu fazla uzatmayalım... Bildiğiniz gibi değil durumum! Bana acilen 1.000 "Tülay Lale" lazım... IBAN NO: TR670002554745251233154

:angel::smile::tongueout::wink::rofl::party:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beyler neyse konuyu fazla uzatmayalım... Bildiğiniz gibi değil durumum! Bana acilen 1.000 "Tülay Lale" lazım... IBAN NO: TR670002554745251233154

Yarın öğlen merkez camiinin oraya gel. :rofl::rofl::rofl:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

Çok iyi olmuş :)

Umarım iptal edilir ya da halk oylaması mı yapılır bilmem ama değişsin isterim.
Bütün halkın kullanacağı bir şeyin birkaç kişinin onayı ile belirlendiği yönetim şekline MONARŞİ denir. Bence bu logo da gayet monarşik bir seçim olmuş.
Bu sitede paylaşılan simgelerin birçoğu bundan daha güzeldi.

leonar

🌱Yeni Üye🌱
GQVSC.jpg

facebook ta buldum dalga konusu olmuş baya bu simge dicem simgeden hariç herşeye benziyo...

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hadi birinci seçilen tasarım neyse ama mansiyon ödülü için seçilenlere gerçekten üzüldüm. Şartname de yazan kriterlerin hiçbirine uymuyorlar. Tasarımım mansiyon kazananların yanında son derece estetik ve simetrik duruyor, çünkü orantı bağlamına dikkat ederek tasarladım. Birinciyi kutluyorum ama mansiyonlar gelişigüzel seçilmiş.

Ayrıca birincinin Rumuzu şartname kurallarına uymuyor aynı karakter iki kez kullanılmış ŞİRİN yazınca. Kaldıki Türkçe karakter içerdiği için sistemde sorun çıkar diye ben Türkçe karakter içermeyen bir Rumuz kullanmıştım.

34mg5.jpg

34mgf.png

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar benim çalışmalarım da bunlar yorumlarınızı bekliyorum...

leonar

🌱Yeni Üye🌱
bence çok güzel simgeler ama torpil olunca ağzınızla kuş tutsanız boş arkadalar hepsi önceden ayarlanmış zaten...AKP kokuyor...

calipsyo

🌱Yeni Üye🌱
Yeni TL simgemiz belli oldu. Ben şahsen beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür.
Ancak bir şey dikkatimi çekti. Dün yayınlanan bir haberde simgenin bugün belli olacağı söyleniyor ve ekranda geçen simgelerin içinde kabul edilen simgenin çok benzeri t kanca gibi paralel çizgilerde açısız yer alıyor. Video linki https://www.beyazgazete.com/video/a...12/3/1/yeni-simgeyi-erdogan-secti-250238.html

calipsyo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bunu görmelisiniz
dnm3U.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum.

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyse sonunda birşeyler oldu..
bundan sonra birşeyleri sorgularız..

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sadece Bizim forumda dolaşan bi çok tasarım bile, seçilen bu 7 tasarımdan da çok çok daha iyiydi bence ve tanıdığım herkesce, özelliklede birinci seçilenden ... o yüzden ben T.L. Hanımı kutlamıyor ve tebrik etmiyorum ama merkez bankasını tebrik ediyorum(!) paramızın azda olsa var olan itibarının tam ortasına etmeyi başardı . . .

Sayın Konu başlatacımız Arif e katılıyorum. Yarışma bi şekilde tekrar edilmeli ve geniş katılımlı bi oylama olmalı. Eminim, şuan seçilen bu saçma sapan simgelerin ilk 7 de olmasını bırakın ilk 4000 de bile olması zor gibi . . .

Ayrıca Sayın Tayyip Erdoğan ın böyle bi saçmalığı nasıl kabul ettiğini de anlamış değilim hala. . .
içimden bi ses , bu tarihi hatayı gelecek affetmeyecek diyor, ve yüksek ihtimalle israilde yapıldığı gibi simge yenilenecektir diyorum bi zaman sonra, o yüzden katılanlara tavsiyem merkez bankasından gidip alsınlar tasarımlarını, hemde protesto etsinler. . . ben paramda bu rezilliği görmeye katlanamam katlanamayacagım da sanırım :( . . .
Saygılar

calipsyo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bende tasarımımı yükledim az önce (Bunu görmelisiniz # 775) ancak linkten değil de mesajımın altında direk görünmesini istiyorum. benim için bir arkadaş farketmez kendi ismiyle de yayımlayabilir katıldığım logoyu

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece Bizim forumda dolaşan bi çok tasarım bile, seçilen bu 7 tasarımdan da çok çok daha iyiydi bence ve tanıdığım herkesce, özelliklede birinci seçilenden ... o yüzden ben T.L. Hanımı kutlamıyor ve tebrik etmiyorum ama merkez bankasını tebrik ediyorum(!) paramızın azda olsa var olan itibarının tam ortasına etmeyi başardı . . .

Sayın Konu başlatacımız Arif e katılıyorum. Yarışma bi şekilde tekrar edilmeli ve geniş katılımlı bi oylama olmalı. Eminim, şuan seçilen bu saçma sapan simgelerin ilk 7 de olmasını bırakın ilk 4000 de bile olması zor gibi . . .

Ayrıca Sayın Tayyip Erdoğan ın böyle bi saçmalığı nasıl kabul ettiğini de anlamış değilim hala. . .
içimden bi ses , bu tarihi hatayı gelecek affetmeyecek diyor, ve yüksek ihtimalle israilde yapıldığı gibi simge yenilenecektir diyorum bi zaman sonra, o yüzden katılanlara tavsiyem merkez bankasından gidip alsınlar tasarımlarını, hemde protesto etsinler. . . ben paramda bu rezilliği görmeye katlanamam katlanamayacagım da sanırım :( . . .
Saygılar

benimki olsa idi daha iyi olurdu değil mi?

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgisyara indirdim ama inanın çok kötü duruyor yazımı.