Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beğenilmeyen broşür çalışmam ( hotel )

sunrise_07

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede çok hoş bir çaılşma ve o motifler ayrı bir hava katmış

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
feather verdiğin kırmızılığı biraz daha silseydin resimleri daha ön plana çıkarmış olurdun. geri kalan herşey çok güzel emeğine sağlık!

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
bence çalışmalarına güzel olmuş eline emeği sağlık

designwish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla yorum için geç kaldım belki ama , bikaç oynamayla gayet şık bi çalışma olabilir. okadar da yerden yere vurmayın. Renk seçimi biraz daha dikkatli yapılır, fontlar üzrinde değişiklik denenirse, tasarım yeterince güzel düşünülmüş... eline sağlık arkadaşım. bi arkadaşımız daha söylemiş zaten, müşteri en beğenmediğnizi beğenir %90 :)

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam merhaba bu otelcileri anlamak biraz zor ama sonuçta senin değil müşterinin istediği oluyor işte o yüzden fazla inatlaşma karşı tarafı da kızdırmamış olursun. bende 1 ay kadar önce böyle 3 katlı bir otel broşürü hazırladım İstanbul laleli de bir hotele. adamların isteği bol resim tabii bunun için fotoğrafçımız bir tam gün foto çekti bazı fotoları ek yaparak (hamamdır lobidir vb.) panaromik hale getirdik ve öyle kullandık iş yanımda olsaydı atardım bi görüntü basit bir şey yani çok çafcata geri tepiyor mesela kullandıgın desenler ben ilk bakışta TAÇ PERDE ilanı sandım bordo renkle beraber bende benzer desenler kullanmıştım ama 15 lik sarı fonda 6 lık bordo tram belli belirsiz osmanlı mottifi hoş bir hava vermişti. ve tabii yazılar yazım çoktu bende boşnaça rusca ve Türkçe tabii o yüzdern 7 puntonun da altına düştüm ama sen epope gibi döktürmüşsün maaşallah. biraz küçült benceve basit bir çalışma yap. Senin güzel çalışman otelin önüne gesçmesin. Çalışmalarına bakarak çok daha iyisini yapacağına inanıyorum. Sana kolay gelsin. Umarım kırıcı olmamışımdır, yapıcı bir yorum yapmaya çalıştım. Saygılar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Beğenilmeme sebeplerinden biri; floral desenlerin fazla kullanılması olabilir. Hatta ben de bir an çiçekçi broşürümü diye baktım.

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hoş bir çalışma.Tabi güzellik bakan göze göre değişir derler..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında hoş bi çalışma ama neden beyenmemişler anlamadım ama kırmızı yerine açık tonlar kulanabilirdin bence krem gibi

wesley_-1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tramajans.com
hocam merhaba bu otelcileri anlamak biraz zor ama sonuçta senin değil müşterinin istediği oluyor işte o yüzden fazla inatlaşma karşı tarafı da kızdırmamış olursun. bende 1 ay kadar önce böyle 3 katlı bir otel broşürü hazırladım İstanbul laleli de bir hotele. adamların isteği bol resim tabii bunun için fotoğrafçımız bir tam gün foto çekti bazı fotoları ek yaparak (hamamdır lobidir vb.) panaromik hale getirdik ve öyle kullandık iş yanımda olsaydı atardım bi görüntü basit bir şey yani çok çafcata geri tepiyor mesela kullandıgın desenler ben ilk bakışta TAÇ PERDE ilanı sandım bordo renkle beraber bende benzer desenler kullanmıştım ama 15 lik sarı fonda 6 lık bordo tram belli belirsiz osmanlı mottifi hoş bir hava vermişti. ve tabii yazılar yazım çoktu bende boşnaça rusca ve Türkçe tabii o yüzdern 7 puntonun da altına düştüm ama sen epope gibi döktürmüşsün maaşallah. biraz küçült benceve basit bir çalışma yap. Senin güzel çalışman otelin önüne gesçmesin. Çalışmalarına bakarak çok daha iyisini yapacağına inanıyorum. Sana kolay gelsin. Umarım kırıcı olmamışımdır, yapıcı bir yorum yapmaya çalıştım. Saygılar

yok kesinlikle kırıcı olmadın aksine yorumlar her gün bi sey daha katıo
arkadaşlar tüm yorumluar için tesekkür ederim

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O kadar Abartılacak hata yok bence çokta güzel olmuş ama bence iş verenle grafikerde bir iletişim hatası olmalı bence iş verenin kafasındaki neymiş onu bilmek gerekir beğenmedim deyip pes etmek olmaz ona sor kafanızdan geçen ne....????????????????????????

foxx_foxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım şöyle bakıldığında çok kötü durmuyor ama bi çekicilikte yok tasarımda... bence renk ve yazı karekterini değiştirirsen daha iyi olur gibime geliyor. Genede taktir senin

___istanbul___

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel görünüyorlar nasıl beğenmemişler hayret

Asude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence otelden çok grafiker ön planda, tasarım otelden daha güzel olduğu için beğenmemişlerdir :)

grafimel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence o kırmızıyı hiç kullanmamalıydın arkadaşım.

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hoş müşteriler bazen budaladır hemde ne budala

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üzerinde çalışılması gerekilen bir çalışma bence renkler uyumsuz olmuş

innoncent

🌱Yeni Üye🌱
hos bi calışma olcakmış aslında yarım kalmış bi calışma gibi duruyo bi kere font tırmalıyo gozu kırmızı gecis cok tatlı durmus ama biraz dozu fazla olmus cicek desenleri cok güzel düşünülmüş ama uygulamada biraz eksiklik var fazla yogun kullanılmış çiiekçi katalogu sanki:] yani büyük olmuş mesela alttaki siyah desenlede uyumsuz ve o siyah desende itici kalmış biraz düz karıştırmş orayı düz sade olmalıydı eger bu brosurun ic kısmıysa acılmıs olarak kesik kesik olmus bütünlük yok bence brosurde fikir var ama uygulamada hatalar var düsüncene saglık kolay gelsin

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
Brushlar çok abartılmış bence ve renk seçimi yanlış bencede biraz daha zaman verilseymiş daha iyi bir çalışma yapabilirmişsin...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma.
Fakat müşteriler zaten güzel olan hiç bir şeyi beğenmiyolar ben bunu anladım :)
Müşteri istekleri insanın şevkini kırıyor malesef.
Keşke herkez bizim gibi düşünebilse dimi :)

Arkadaşa katılıyorum yaa keşke bizin acımızdan baka bilseler emegine saglık güzel olmuş aslındaa..