Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla yorum için geç kaldım belki ama , bikaç oynamayla gayet şık bi çalışma olabilir. okadar da yerden yere vurmayın. Renk seçimi biraz daha dikkatli yapılır, fontlar üzrinde değişiklik denenirse, tasarım yeterince güzel düşünülmüş... eline sağlık arkadaşım. bi arkadaşımız daha söylemiş zaten, müşteri en beğenmediğnizi beğenir %90
hocam merhaba bu otelcileri anlamak biraz zor ama sonuçta senin değil müşterinin istediği oluyor işte o yüzden fazla inatlaşma karşı tarafı da kızdırmamış olursun. bende 1 ay kadar önce böyle 3 katlı bir otel broşürü hazırladım İstanbul laleli de bir hotele. adamların isteği bol resim tabii bunun için fotoğrafçımız bir tam gün foto çekti bazı fotoları ek yaparak (hamamdır lobidir vb.) panaromik hale getirdik ve öyle kullandık iş yanımda olsaydı atardım bi görüntü basit bir şey yani çok çafcata geri tepiyor mesela kullandıgın desenler ben ilk bakışta TAÇ PERDE ilanı sandım bordo renkle beraber bende benzer desenler kullanmıştım ama 15 lik sarı fonda 6 lık bordo tram belli belirsiz osmanlı mottifi hoş bir hava vermişti. ve tabii yazılar yazım çoktu bende boşnaça rusca ve Türkçe tabii o yüzdern 7 puntonun da altına düştüm ama sen epope gibi döktürmüşsün maaşallah. biraz küçült benceve basit bir çalışma yap. Senin güzel çalışman otelin önüne gesçmesin. Çalışmalarına bakarak çok daha iyisini yapacağına inanıyorum. Sana kolay gelsin. Umarım kırıcı olmamışımdır, yapıcı bir yorum yapmaya çalıştım. Saygılar
hocam merhaba bu otelcileri anlamak biraz zor ama sonuçta senin değil müşterinin istediği oluyor işte o yüzden fazla inatlaşma karşı tarafı da kızdırmamış olursun. bende 1 ay kadar önce böyle 3 katlı bir otel broşürü hazırladım İstanbul laleli de bir hotele. adamların isteği bol resim tabii bunun için fotoğrafçımız bir tam gün foto çekti bazı fotoları ek yaparak (hamamdır lobidir vb.) panaromik hale getirdik ve öyle kullandık iş yanımda olsaydı atardım bi görüntü basit bir şey yani çok çafcata geri tepiyor mesela kullandıgın desenler ben ilk bakışta TAÇ PERDE ilanı sandım bordo renkle beraber bende benzer desenler kullanmıştım ama 15 lik sarı fonda 6 lık bordo tram belli belirsiz osmanlı mottifi hoş bir hava vermişti. ve tabii yazılar yazım çoktu bende boşnaça rusca ve Türkçe tabii o yüzdern 7 puntonun da altına düştüm ama sen epope gibi döktürmüşsün maaşallah. biraz küçült benceve basit bir çalışma yap. Senin güzel çalışman otelin önüne gesçmesin. Çalışmalarına bakarak çok daha iyisini yapacağına inanıyorum. Sana kolay gelsin. Umarım kırıcı olmamışımdır, yapıcı bir yorum yapmaya çalıştım. Saygılar
O kadar Abartılacak hata yok bence çokta güzel olmuş ama bence iş verenle grafikerde bir iletişim hatası olmalı bence iş verenin kafasındaki neymiş onu bilmek gerekir beğenmedim deyip pes etmek olmaz ona sor kafanızdan geçen ne....????????????????????????
arkadaşım şöyle bakıldığında çok kötü durmuyor ama bi çekicilikte yok tasarımda... bence renk ve yazı karekterini değiştirirsen daha iyi olur gibime geliyor. Genede taktir senin
hos bi calışma olcakmış aslında yarım kalmış bi calışma gibi duruyo bi kere font tırmalıyo gozu kırmızı gecis cok tatlı durmus ama biraz dozu fazla olmus cicek desenleri cok güzel düşünülmüş ama uygulamada biraz eksiklik var fazla yogun kullanılmış çiiekçi katalogu sanki:] yani büyük olmuş mesela alttaki siyah desenlede uyumsuz ve o siyah desende itici kalmış biraz düz karıştırmş orayı düz sade olmalıydı eger bu brosurun ic kısmıysa acılmıs olarak kesik kesik olmus bütünlük yok bence brosurde fikir var ama uygulamada hatalar var düsüncene saglık kolay gelsin
hoş bir çalışma. Fakat müşteriler zaten güzel olan hiç bir şeyi beğenmiyolar ben bunu anladım Müşteri istekleri insanın şevkini kırıyor malesef. Keşke herkez bizim gibi düşünebilse dimi