Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beğenilmeyen broşür çalışmam ( hotel )

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Otellere çok broşür yaptım ama otel sahibi müşteriler genellikle resimlerin net bir şekilde görünmesini istiyyorlar onun için işi beğenmemişlerdir. Yoksa tasarım olarak (yazı karakteri hariç) güzel olmuş bence

grfbilal85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok fazla dal kullanmışsın daha az ve sade olsa daha güzel olabilir. Ön plana üründen çok yaptığın grafik çıkmış. Yinede emeğine sağlık iyi çalışmalar.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazı daki tipografiye dikkat etmelisin. yazılar gözü yormamalı öyle bir şekilde dizilmeliki kesinlikle işte sırıtmamalı, bütünleyici olmalı. tipografi bölümünde bir konu olacaktı bu konuda bakmanı öneririm. diğer yorumları arkadaşlar yapmışlar zaten emeğine sağlık

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yarım saatlik fazla uğraşmadan, ter dökmeden, ''aradan çıksın da gitsin'' mantığı ile müşteriye çalışma yap, merak etme %100 : ellerine sağlık ya süper olmuşş gibi olağanüstü bir tebrik ile karşılanacaksın :D

Benim bi müşterim vardı, İç mekan baskı yapılacak bir afiş çalışmasını benim yapmamı istedi. ''Çok ta uğraşmana gerek yok, güzel bir konsept çıkar yeterli dedi.'' Özenerek, her detayına dikkat ederek herkesin beğendiği bir çalışma yapmıştım uzuun süre uğraşarak. Müşteriye işi gösterdiğimde işe baktı ve aynen şöyle dedi : Yok ya bu olmamış, hiç beğenmedim dedi. şoke olmuştum ve öylece kalmıştım. Sanki her sözü küfür gibi geliyordu bana :D

Bir gün bir başka müşteri benden yine benzer bir iş istedi, ama adam öyle detaylar sayıyordu ki, en sonunda diyecektim ki, adamın istediği çalışma değil sebze çorbası gibi maşallah, inciğine boncuğuna kadar detaylandırmamı istedi. Tamam dedim. Çalışmayı yaparken kötü bir olay yaşadım o yüzden çalışmaya yeterli özeni gösteremedim. Aradan çıksın da gitsin mantığı ile basit bir çalışma yaptım. Beğenmesse adamın vaktini almayayım başka grafikere yaptırır en azından, benim kafam şuan bozuk diye düşündüm. Çalışmayı müşteriye gösterdim. Adam sevincinden havalara uçtu. Süperr olmuş yaa, gerçekten çok teşekkür ederim, ellerin dert görmesin, Allah Razı olsun sonunda istediğim gibi bir çalışma yaptırabildim, Allah ne muradın varsa ve..... :D Tarzı bi coşku ile karşılandım :D Adam çalışmayı övdükçe ben şoke oluyordum, yine yüzümde aynı ifade, her sözü küfür gibi geliyordu bana.....

:D

nidaulusoy

🌱Yeni Üye🌱
abartı olmuş gerçekten... ama daha iylerinide çıkar kesin..

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yarım saatlik fazla uğraşmadan, ter dökmeden, ''aradan çıksın da gitsin'' mantığı ile müşteriye çalışma yap, merak etme %100 : ellerine sağlık ya süper olmuşş gibi olağanüstü bir tebrik ile karşılanacaksın :D

Benim bi müşterim vardı, İç mekan baskı yapılacak bir afiş çalışmasını benim yapmamı istedi. ''Çok ta uğraşmana gerek yok, güzel bir konsept çıkar yeterli dedi.'' Özenerek, her detayına dikkat ederek herkesin beğendiği bir çalışma yapmıştım uzuun süre uğraşarak. Müşteriye işi gösterdiğimde işe baktı ve aynen şöyle dedi : Yok ya bu olmamış, hiç beğenmedim dedi. şoke olmuştum ve öylece kalmıştım. Sanki her sözü küfür gibi geliyordu bana :D

Bir gün bir başka müşteri benden yine benzer bir iş istedi, ama adam öyle detaylar sayıyordu ki, en sonunda diyecektim ki, adamın istediği çalışma değil sebze çorbası gibi maşallah, inciğine boncuğuna kadar detaylandırmamı istedi. Tamam dedim. Çalışmayı yaparken kötü bir olay yaşadım o yüzden çalışmaya yeterli özeni gösteremedim. Aradan çıksın da gitsin mantığı ile basit bir çalışma yaptım. Beğenmesse adamın vaktini almayayım başka grafikere yaptırır en azından, benim kafam şuan bozuk diye düşündüm. Çalışmayı müşteriye gösterdim. Adam sevincinden havalara uçtu. Süperr olmuş yaa, gerçekten çok teşekkür ederim, ellerin dert görmesin, Allah Razı olsun sonunda istediğim gibi bir çalışma yaptırabildim, Allah ne muradın varsa ve..... :D Tarzı bi coşku ile karşılandım :D Adam çalışmayı övdükçe ben şoke oluyordum, yine yüzümde aynı ifade, her sözü küfür gibi geliyordu bana.....

:D

haklısın ama küçük bir şeyi unutuyorsun ticaret bir işi yapmak değildir. bir işi yapıyorsan işçisindir fakat bir işi satıyorsan tüccarsındır. Grafikte ise, işçide sensin tüccarda. Çünkü bir grafikerin işini en iyi onu yapan pazarlar. Dünyanın en iyisi olabilirsin ama tüccar olmanda gerek. Müşterinin beğendiği işi yapar paramı bilirim diyosan onu bende yapıyorum ama öyle işlerin altına adımı yazmam Kesinlikle arkasında duracağınız ben yaptım diyeceğiniz işler yapmanızı tavsiye ederim. Teşekkürler iyi çalışmalar

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence güzel bir çalışma beğenilmemesine şaşırdım her işte düzeltme çıkar ama müşteri ben beğenmedim diyince insan yıkılıyo

unforgiven_aa

🌱Yeni Üye🌱
kullanılan resimler,yazı stili, gölgelendirme renk seçimleri, ve en önemlisi slogan olmaması gereken yere ayzılmış. çalışmanın tekrardan gözden geçirilmesi gerek bence.

designwish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyaz fonda grunge çalışma yapıp, diğer kısmında floral desenlerle klasiğe kaçmışsın... "hem moderniz hem,klasikçiyiz" gibi bir izlenim vermke istedin belki ?? diğer kısımlar için de arkadaşlara katılıyorum.
ben bu tür işlerde, müşteriyle birebir dialog kurmayı tercih ediyorum.belki bazılarına garip gelecek ama müşteriyle 5-10 dk.lık bi sohbet tasarımı her zaman kolaylaştırır. Müşteri konuşurken, hayali pen TOOL'um müşteri etrafında dolaşmaya başlar :)
Çalışma kötü diil kesinlikle, emeğine sağlık...

Son düzenleme:

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karadenizin parlayan yıldızı demişsin yıldızla alakalı güzel bir görsen olabilirdi.kapataki gri beyaz bölmede de kaliteyi simgeleyen bir görsen kullanabilirdin.ve kapaktaki fontu da golden modelinde yapsaydı gayet muazzam bişey ortaya cıkabilirdi.fakat alt kısım kırmızı ve altın rengindeki desen gayet hoş olmuş gerisi onu tamamlamıyor...

emre_ngage

🌱Yeni Üye🌱
beyaz olan yeri yeşile yakın bir renk yaparsan güzel olucak

eydartgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eydart.com
evet bencede zamandan kaynaklı bi sıkıntı var ortada.. arkadaşımın biraz daha zamanı olsaydı daha bi ilgiyle çalışıp daha hoş bi çalışma çıkartabilirdi ortaya.. bu çalışmadaki sıkıntı çok sade bi çalışma.. ikincisi sarp otel logosu az vurgulanmış.. hatta yok gibi bi şey.. yazı fontlarınında broşüre uygun biraz daha estetik olması daha iyi olur diye düşünüyorum..

ellerine sağlık :)

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı fontunu tırnaklı ama sade bır font secmenı tavsiye ederim. bir çok güzel çalışma müşterilerin bu işten anlamamaları yüzünden çirkinleşiyor merak etme bunu herkes yaşıyor.

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı fontunu tırnaklı ama aynı zamanda sade fontlardan sec bence. müşterilere gelince onlar bunu hep yapıyorlar. bu işleri bilene bıraksalar keşke.

wesley_-1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tramajans.com
yorumlar için herkese tesekkür ederim uzun zaman oldu ama hergün yinede birseyler ögreniyo daha farklı seyler cıkarıyo insan

özgens

🌱Yeni Üye🌱
bunu mu beğenmediler ? töbe töbe neymiş istedikleri acaba çok merak k ettim açıkcası
renkler bence çok güzel yerinde olmuş ...ellerine sağlık

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
hacım boşver beyensede koy beyenmesede koy bölelerini hiç takma dünya onların etrafında dönüyor o yüzden hiç bişeyi doğru dürüst göremiyorlar başları döndüğü için